Klaus Iohannis si-a inceput campania electorala

stiripesurse stiripesurse

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a renunțat pentru o zi la ținuta sobră și a trecut la celebrul BMW la mersul pe bicicletă. În calitate de primar al Sibiului, Iohannis a participat la Turul Bisericilor Fortificate din Sibiu și zona Sibiului. 

S-ar putea spune că Iohannis și-a început deja campania electorală, fiind deja o obișnuință ca politicienii să facă gesturi care să-i apropie de oameni, în timpul perioadelor electorale.

”În această dimineață am luat startul alături de cicliști profesioniști și amatori în Turul Bisericilor Fortificate din Sibiu și zona Sibiului. Am fost plăcut surprins să văd un numărul mare de participanți care s-au strâns în Piața Huet din Sibiu. Felicit organizatorii – Biserica Evanghelică CA din România- pentru ideea inedită de a promova frumoasele biserici fortificate de la Cristian, Cisnădioara, Cisnădie și palatul Brukenthal de la Avrig prin intermediul unui eveniment sportiv. Consider că acest eveniment scoate în evidență Sibiul așa cum este: un oraș dinamic, modern, dar care știe să își promoveze valorile și patrimoniul construit foarte valoros”, a scris Klaus Iohannis, pe pagina personală de Facebook.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top