Război la PSD

dcnews.ro dcnews.ro

Comitetul Executiv al PSD de la Orăștie pare că a tulburat apele rău de tot în partid. Deputatul PSD, Mircea Drăghici, susține că Marian Vanghelie a bătut cu pumnul în masă și a cerut, pentru voturile din Sectorul 5, susținerea partidului la Primăria Generală a Capitalei. 

Marian Vanghelie a încercat, prin modul dumnealui mai plastic de exprimare, să facă să înţeleagă conducerea partidului că ar condiţiona într-un fel voturile din Sectorul 5 cu un angajament de participare ca şi candidat la funcţia de primar general al Capitalei. La concluziile finale, s-a atras atenția că, până pe 17 noiembrie, nimeni nu pune nicio condiţie pentru a susţine candidatul PSD la prezidenţiale, a declarat Drăghici.

Deputatul social-democrat a adăugat că măsura excluderii din partid va fi luată şi în cazul celor care vor deschide, înainte de 17 noiembrie, subiectul desemnării viitorului preşedinte al PSD.

Nimeni din partid nu deschide subiectul cine va urma la preşedinţia partidului după 17 noiembrie. S-a reiterat faptul că am avut destule greşeli în 2004 şi 2009, când, între cele două tururi la prezidenţiale, partidul a început să-şi îndrepte energiile (…) în sensul în care să vadă care se clasează mai bine pentru a prelua partidul. (…) S-a votat în Comitetul Executiv că oricine va face demersuri pentru a prestabili cine va fi viitorul preşedinte acela va pleca din partid (…), indiferent de numele lui, a precizat Mircea Drăghici.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686