Purtatorul de cuvant al PNL a demisionat

dcnews.ro dcnews.ro

Deputatul Cristina Pocora a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al PNL. Potrivit unor surse din cadrul PNL locul ei ar putea fi luat de deputatul Alina Gorghiu.

Iată comunicatul de presa, cu motivarea gestului făcut de către deputatul Cristina Pocora:

"Congresul PNL a însemnat un nou început de drum. A reprezentat alegerea ca președinte al PNL a domnului Klaus Iohannis, dar și o nouă echipă de conducere. În plus, și cel mai important, în urma acestui proces, PNL a devenit mai puternic.

Este meritul fostului nostru președinte, domnul Crin Antonescu, că a facilitat Congresul PNL, această radiografie extrem de necesară a partidului, prin demisia de onoare dată ca urmare a neatingerii pragului de 20% fixat ca obiectiv pentru alegerile europarlamentare dar, în egală măsură, și a noului președinte al PNL, domnul Klaus Iohannis, care a deschis competiția internă și a reușit ca astăzi să fie în fruntea unui partid unit și solidar în obiectivul curajos ca PNL să dea, în acest an, primul președinte liberal al României.

În ce mă privește, voi lupta în continuare, cu toate forțele mele, pentru a împlini acest vechi deziderat al fiecărui membru sau simpatizant al PNL.

Cele 447 de voturi primite la Congres de candidatura mea la postul de vicepreședinte se constituie într-un motiv suplimentar care mă obligă la acest efort.

În același timp, consider absolut firesc să-mi asum nereușita personală în aceste alegeri interne.

Faptul că nu am primit sprijinul majoritar al colegilor pentru obiectivul propus este de natură, în percepţia mea, să genereze pe viitor o posibilă lipsă de legitimitate a coordonatorului Departamentului de Comunicare al PNL și a Purtătorului de cuvânt.

De aceea, pentru a evita o astfel de situaţie, cred că este de datoria mea și un gest necesar de decență să mă retrag din aceste funcţii.

A fost cea mai mare onoare pentru mine să pot vorbi în numele unui partid-instituție așa cum este Partidul Național Liberal și le mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea acordată și sprijinul constant!

L-am asigurat pe președintele PNL, domnul Klaus Iohannis, și îi asigur, pe această cale, pe toți colegii că, indiferent de poziţia din partid,  voi munci la fel de mult și voi rămâne la fel de implicată în construcția celui mai puternic Partid Naţional Liberal  de după Revoluție."

4 iulie 2014                                                Deputat Cristina Ancuța Pocora

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top