Tariceanu nu renunta: "Candidez"

Sursa imagine: botosaninecenzurat.ro Sursa imagine: botosaninecenzurat.ro

Fostul premier Calin-Popescu Tariceanu a a reiterat, luni seara, la Romania TV, ca va candida la alegerile prezidentiale, iar oficial, candidatura va fi anuntata in aceasta saptamana, odata cu lansarea noului sau partid, care se va numi Partidul Liberal Reformator, informeaza Cotidianul.ro.

"In aceasta saptamana vom face anuntul simultan pentru infiintarea partidului si candidatura mea. Apoi incepem sa strangem semnaturi. Va fi mai greu pentru ca vine vara, care e un sezon mai lipsit de activitate politica. Trebuie sa strang si bani, caci o campanie fara sustinere financiara nu se poate desfasura”, a spus Tariceanu. Calin Popescu Tariceanu crede ca niciunul dintre candidati, indiferent de sustinere, nu va castiga din primul tur. Lansarea Partidului Liberal Reformator va avea loc joi sau vineri, iar aceasta formatiune va fi membru ALDE, a anuntat luni presedintele Senatului. "In aceasta saptamana vom avea evenimentul oficial de infiintare, de lansare a partidului. Se va numi Partidul Liberal Reformator. Evenimentul, cel mai probabil, va avea loc joi dar in functie de programul pe care il vom avea la Senat. Ori facem acest eveniment dupa-amiaza spre ora 5, ori poate vineri in cursul diminetii", a spus Tariceanu la Palatul Parlamentului.

Noul partid, la pachet cu parlamentari

Fostul premier a mai precizat ca sunt colegi parlamentari care l-au sunat luni si i-au spus ca vor sa se alature partidului. "Acum probabil ca sunt 20, poate chiar peste. Astazi am avut discutii cu reprezentanti din administratia locala, primari, consilieri, care au venit la discutii (legate de noul partid - n.r.) din diferite judete. Campania de strangere de semnaturi o sa o incepem saptamana aceasta, dupa anuntul oficial. Joi vom anunta cateva directii importante de actiune politica. Platforma economica liberala este definitivata de o buna bucata de vreme si o vom pune in dezbatere publica, pe site-ul nostru, asteptam comentarii, observatii, sugestii din partea tuturor", a mai afirmat presedintele Senatului.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686