PSD, semnal din baza militara: a inceput campania pentru prezidentiale

Sursa imagine: argumentpress.ro Sursa imagine: argumentpress.ro

PSD s-a reunit in Comitetul Executiv, care se organizeaza intr-o fosta baza militara de la Orastie. Purtatorul de cuvant al PSD in aceasta campanie, Dan Sova, a anuntat debutul oficial al campaniei electorale pentru cursa spre Cotroceni, informeaza Stiripesurse.ro.

”Inceperea campaniei pentru alegerile prezidentiale

Comitetul Executiv al PSD care va avea loc la Orastie are o importanta deosebita. Pentru partidul nostru, el va da semnalul inceperii campaniei pentru alegerile prezidentiale din noiembrie.

PSD se pregateste pentru cele mai importante alegeri din ultimii 25 de ani. Tinta este ca un al doilea social-democrat, dupa Ion Iliescu, sa ocupe prima functie in stat. Tinta este de a trasa un curs al normalitatii si al dezvoltarii pentru urmatorii 10 ani, lasand in urma o Romania sfasiata de proiectul Basescu.

Nu va fi usor nici in acest an sa castigam. De aceea ne revine sarcina tuturor de a ne mobliza, de a uita de proiecte personale si de a transmite catre sutele de mii de membri si catre milioanele de sustinatori un mesaj simplu: avem tot ce trebuie pentru a castiga – o guvernare de succes, care isi tine promisiunile; un proiect pentru Romania; un candidat care sa fie garantia schimbarii adevarate, sustinut de o echipa unita.

Intr-un astfel de moment simbolic, Comitetul Executiv de la Orastie trebuie sa arate ca fiecare lider al partidului este in prima linie a luptei, ca isi asuma responsabilitatea si ca interesul partidului de a castiga este mai important decat orice.

Personal, am facut gestul retragerii din Guvern pentru a fi in prima linie a campaniei prezidentiale. Am inteles importanta alegerilor din acest an si pentru mine nu a existat niciodata optiunea de a privi din randul doi, asaltat de problemele ministeriale firesti, o batalie fundamentala pentru destinul Romaniei. Ii multumesc premierului Ponta pentru a fi inteles optiunea mea si pentru a ma fi propus sa reprezint partidul ca purtator de cuvant.

Sunt, in acest context, sigur ca fiecare lider PSD isi va face propria analiza pentru a contribui cat mai bine la campania PSD si la sustinerea candidatului nostru, care am certitudinea ca va fi Victor Ponta.

La Orastie, pregatim ultimele detalii pentru a formaliza proiectul nostru prezidential si aratam un partid unit si mobilizat, care este pregatit sa dea viitorul Presedinte al Romaniei”, a declarat Dan Sova.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top