Partidul lui Voiculescu pune conditii pentru sustinerea candidatului PSD la prezidentiale

Sursa imagine: voceadambovitei.ro Sursa imagine: voceadambovitei.ro

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca partidul sau va sustine candidatul PSD la Presedintie ”numai” daca acesta ar fi Victor Ponta. In caz contrar, a sustinut Constantin, se ia in calcul fie sustinerea unui candidat propriu, fie a unui candidat independent, informeaza Cotidianul.ro.

”Probabil la Consiliu National va fi si o discutie vizavi de sustinerea candidatului la functia de presedinte al Romaniei. Decizia pe care eu am propus-o partidului e ca PC sa sustina candidatul PSD numai daca acel candidat se numeste Victor Ponta. In caz contrar, sigur ca va trebui sa luam in calcul ce optiuni are PC, in acest sens chiar se fac si anumite cercetari sociologice in interiorul partidului”, a spus Constantin.

Potrivit acestuia, prima posibilitate luata in calcul de PC e sustinerea lui Ponta, daca acesta decide sa candideze, dar si sustinerea, in caz contrar, a unui candidat propriu sau independent.

”Luam in calcul mai multe posibilitati, posibilitatea de a sustine in primul rand, pe Victor Ponta, daca va decide sa candideze; o alta varianta poate fi si de candidat propriu; alta varianta e de candidat independent, asa cum cred eu ca este cel mai bine in primul rand pentru aceasta coalitie, sa sustina un candidat comun care sa castige alegerile”, a spus Constantin.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top