PSD reactioneaza: Declaratia lui Traian Basescu, o "poveste de duminica dimineata"

PSD reactioneaza: Declaratia lui Traian Basescu, o "poveste de duminica dimineata" Foto: catalinivan.ro

PSD a transmis, duminica, dupa declaratia lui Traian Basescu referitoare la Victor Ponta, ca afirmatiile presedintelui nu sunt decat "o poveste de duminica dimineata".

Prin purtatorul de cuvant Catalin Ivan, PSD anunta ca declaratia sefului de stat este "iresponsabila".

Basescu: Categoric nu-l mai desemnez premier pe Ponta. Lucrez la sesizarea Parchetului

"Nu se schimba programul de guvernare, nu va fi nevoie de Traian Basescu pentru stabilirea unui nou prim-ministru", a spus Catalin Ivan.

Presedintele a facut aceste afirmatii "ca sa mai faca un subiect, sa nu stam linistiti in familie".

Presedintele Traian Basescu a declarat ca, daca ar respecta democratia, premierul Victor Ponta, "un prim-ministru corupt", ar trebui sa vina din nou la Cotroceni pentru a cere un nou mandat de sef al Executivului. Seful statului a subliniat insa ca nu l-ar numi din nou premier pe Ponta, mentionand ca lucreaza la sesizarea Parchetului in cazul acestuia.

Ponta ii raspunde lui Basescu: E iresponsabil, face declaratii pur politice

"Categoric, nu il mai desemnez pentru nimic in lume pe Victor Ponta pentru ca este un premier corupt", a declarat presedintele duminica dimineata. In plus, acesta a spus ca lucreaza in prezent la sesizarea Parchetului in cazul acestuia.

Basescu: Nu spun ca nu ma vad prim-ministru, in tandem cu Boc la Presedintie

Seful de stat a mai afirmat ca nu exclude, pentru el insusi, functia de premier, in conditiile in care Emil Boc ar fi presedinte.
"Nu spun ca nu ma vad prim-ministru. In mod cert as fi capabil sa fiu prim-ministru. Nu revendic, dar nu o exclud. Intr-un tandem Boc la Presedintie si castigator", a spus Traian Basescu.

ziare.com

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686