Logo
Print this page

Antonescu: Daca Tariceanu face cerere de reprimire in PNL, eu ma voi pronunta in favoare

Antonescu: Daca Tariceanu face cerere de reprimire in PNL, eu ma voi pronunta in favoare Sursa imagine: transilvaneanreporter.ro

Crin Antonescu a declarat joi, la Ploiesti, ca se va pronunta in favoarea reprimirii lui Calin Popescu Tariceanu in PNL daca acesta va dori sa revina in partid, presedintele PNL ironizandu-l pe Victor Ponta, despre care a spus ca s-a aflat intr-o "situatie jenanta" in ceea ce-l priveste pe Tariceanu, informeaza Mediafax.

Prezent, joi seara, la Ploiesti, presedintele PNL Crin Antonescu a catalogat situatia lui Calin Popescu Tariceanu drept "un subiect atat de jenant incat nu ar trebui sa se mai discute".

”Ma asteptam si eu sa prinda cativa (membri PNL - n.r.). Dar am spus ca oricum nu va fi vorba de o sciziune. (…) Daca face cerere de reprimire, eu, unul, ma voi pronunta in favoare" a spus Antonescu referindu-se la Calin Popescu Tariceanu.

Crin Antonescu l-a ironizat pe premierul Victor Ponta, spunand ca acesta a fost pus intr-o "situatie jenanta" in momentul in care si-a declarat public sustinerea fata de proiectul lui Tariceanu, pentru a se demonstra ulterior ca acesta a fost urmat doar de senatorul Sorin Iliesiu.

"Orice cetatean, orice senator, orice om politic poate sa primeasca intr-o seara o invitatie la televiziune si sa spuna: «Maine am sa fac un partid, dupa aceea cu partidul ala o sa castig nu stiu ce, am sa candidez la presedintie, am sa-l bat pe Antonescu»… E normal. Asta este show biz-ul, asta este talk show-ul. Dar ca un prim-ministru sa vina si sa spuna «da, da,da exceptional, o sa te sustinem, PSD-ul, ia vezi cati baieti poti sa rupi, ca poate iti dam si ceva pe la Guvern si cred ca e exceptional cum o sa refacem noi USL-ul», iar a doua zi tu sa te trezesti numai cu Iliesiu, asta e o problema pentru primul-ministru, nu pentru cetateanul respectiv", a afirmat Crin Antonescu intr-o conferinta de presa la Ploiesti.

Presedintele PNL a participat, joi seara, la Ploiesti, la delegatia Permanenta a PNL Prahova. La finalul intalnirii la care presa nu a avut acces, presedintele PNL Prahova, Mirea Rosca, a afirmat ca forul de decizie al filialei judetene nu a luat "nicio decizie importanta", ci "a creionat o strategie de campanie" si "s-a ajuns la un consens".

© Albaiulianul. All rights reserved.