Logo
Print this page

Nini Sapunaru, propus pentru functia de ministru al Transporturilor

Nini Sapunaru, propus pentru functia de ministru al Transporturilor

Nini Sapunaru este propunerea lui Crin Antonescu, presedintele PNL, pentru functia de ministru al Transporturilor. "Voi astepta decizia partidului de duminica", a spus Nini Sapunaru, informeaza Realitatea TV.

Deputatul PNL Nini Sapunaru a declarat, la Realitatea TV, ca a fost sunat si intrebat daca accepta propunerea presedintelui PNL, Crin Antonescu.

Nini Sapunaru, noul candidat pentru Ministerul Transporturilor, a terminat facultatea la 37 de ani

"Am fost intrebat daca as accepta propunerea, din partea dansului, pentru functia de ministru al Transporturilor. Am acceptat. Sunt onorat de propunere. Voi astepta decizia partidului de duminica. Atata vreme cat am fost anuntat, nu avea niciun rost sa tinem secret. Dansul a declarat ca are o propunere pe care o va face duminica. Atata vreme cat deja s-a aruncat numele pe piata, l-am sunat si m-a autorizat sa anunt acest lucru ", a spus Nini Sapunaru, la Realitatea TV.

Nini Sapunaru, la Ministerul Transporturilor. Firma la care e actionar, bani din contracte cu statul

Nini Sapunaru a mai declarat ca stie ca Ministerul Transporturilor nu este unul usor.

"Sunt extrem de multe obiective, nu este un minister usor, nu este un moment extrem de favorabil. Sunt convins ca nu voi avea nici macar o saptamana de asteptare. Cred ca, impreuna cu ceilalti colaboratori din minister, stiu ce am de facut in continuare la minister", a spus Sapunaru.

Crin Antonescu, presedintele PNL, a declarat, miercuri seara, la Realitatea TV, ca duminica va anunta propunerea pentru Ministerul Transporturilor. Totodata, a infirmat speculatiile din presa.

Liderul PNL a precizat ca are o propunere pentru Transporturi: "Decizia va fi luata de partid, se vor face mai multe propuneri, dar, in ceea ce ma priveste, am o propunere de facut si nu e niciuna dintre cele care s-au vehiculat pana acum in presa din Romania. Nu pot sa v-o spun pentru ca nu e corect sa o fac publica inainte de a le-o comunica colegilor mei".

Totodata, premierul Victor Ponta a anuntat, joi, ca ii va trimite luni dimineata presedintelui Traian Basescu noua nominalizare pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce PNL va lua o decizie in acest sens. 

"Vrem sa avem un ministru al Transporturilor care sa se ocupe direct de toate lucrurile astea", a spus Ponta, ministru interimar al Transporturilor, aflat in inspectie pe centura Capitalei. El a aratat ca ii va transmite presedintelui noua propunere pentru portofoliul Transporturilor luni dimineata, inainte sa plece in vizita oficiala pe care o va efectua la Chisinau.

Sursa: corectnews.com

 

© Albaiulianul. All rights reserved.