Items filtered by date: Friday, 14 December 2018 - Like - stiri Alba Iulia

Aplicaţia pentru înscrierea în Start-Up Nation 2018 poate fi testată

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA) a anunţat că aplicaţia electronică a Programului „Start-Up Nation-2018” poate fi testată începând de vineri, timp de trei zile, potrivit unui comunicat de presă citat de Mediafax.

„Începând de vineri, 14 decembrie 2018, ora 11.00, şi până duminică, 16 decembrie 2018, ora 20.00, planul de afaceri on-line, pregătit în vederea lansării programului Start-up Nation, poate fi testat accesând link-ul TEST: https://startupnation2018.testare.aippimm.ro”, se scrie în comunicatul de presă al ministerului.

Aplicanţii se pot familiariza cu secţiunile planului de afaceri, pot experimenta descărcarea şi încărcarea de documente în aplicaţie.

În cazul în care constată disfuncţionalităţi, utilizatorii le pot semnala la adresa de e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Aplicaţia poate fi deschisă în a doua jumătate a lunii decembrie, conform unui anunţ anterior al MMACA. Aplicaţia va rămâne deschisă timp de 30 de zile.

Alocaţia Financiară Nerambursabilă pentru Start-Up Nation este de maximum 200.000 lei/beneficiar şi poate reprezenta 100% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societăţile neplătitoare) aferente proiectului.

Calcularea punctajului planului de afaceri se face în timp real şi transparent, conform grilei de evaluare. Punctajul minim pentru a fi acceptat de principiu în vederea verificării administrative şi a eligibilităţii este de 50 de puncte din maximum 100 de puncte posibile.

Pot beneficia de prevederile Programului Start-Up Nation 2018 societăţile înfiinţate după data de 30 ianuarie 2017, care activează în domeniul producţiei, industriilor creative, serviciilor şi comerţului. Pentru a participa la program, societăţile trebuie să creeze cel puţin un loc de muncă cu normă întreagă pe perioadă nedeterminată şi să menţină locul de muncă ocupat cel puţin doi ani după finalizarea implementării proiectului.

 corectnews.com

 

 

 

 

 

Read more...

ITF a desemnat-o pe Simona Halep CAMPIOANĂ MONDIALĂ

  • Published in Sport

Simona Halep, locul I WTA, şi sârbul Novak Djokovici, locul I ATP, au fost desemnaţi campioni mondiali de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), relatează News.ro, potrivit Știripesurse.ro.

"Este o mare onoare să fiu desemnată campioană mondială ITF pentru prima dată. Am avut un an incredibil, câştigând primul meu grand slam la Roland Garros şi terminând sezonul ca numărul 1 mondial. Să fiu recunoscută în acest fel este special cu adevărat şi îmi oferă o motivaţie suplimentară să continui să muncesc în sezonul viitor", a declarat Halep.

Simona Halep este la săptămâna cu numărul 58 pe primul loc al clasamentului WTA, a 40-a în 2018.

ITF acordă aceste titluri pe baza un sistem care ţine cont de rezultatele de-a lungul anului, dar în care o pondere specială o au turneele de grand slam şi cele două competiţii pe echipe, Cupa Davis şi Cupa Federaţiei.

Laureaţii îşi vor primi distincţiile la Cina Campionilor Mondiali, din 4 iunie 2019. Evenimentul va avea loc la Paris, în timpul turneului de la Roland Garros.

Djokovic and Halep named 2018 ITF World Champions



 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686