Items filtered by date: Saturday, 30 September 2017 - Like - stiri Alba Iulia

România, descrisă drept capitala IT a Uniunii Europen

România este capitala IT a Uniunii Europene, unde ai acces la un număr mare de angajați calificați, a declarat Tugrul Tekbulut, președintele companiei Logo, care a achiziționat furnizorul de ERP și soluții financiare TotalSoft, potrivit Agerpres.

'Văd România drept capitala IT a Uniunii Europene, unde ai acces la un număr mare de angajați calificați. (...) Cred că fiecare angajat este un activ. Este foarte dificil să găsești oameni buni. Dacă ai oameni buni, trebuie să-i păstrezi', a spus Tekbulut.

În acest context, el a menționat că nu va concedia angajații din România ai TotalSoft. Mai mult, intenționează să mai angajeze în România încă 70 de persoane, în perioada următoare.

Referitor la achiziția companiei românești, Tugrul Tekbulut a precizat că s-a uitat și la alte companii din regiune, dar nu a avut de unde să aleagă.

'Ne-am uitat la Grecia, care avea probleme, nu era o astfel de companie în Bulgaria, nici în fosta Iugoslavie și nici în Ungaria și Slovacia, doar în Polonia, poate, dar era prea departe. Ne-au plăcut și oamenii din Totalsoft și am luat această decizie. Cred că Logo și TotalSoft reprezintă un experiment pentru noi, deoarece e primă data când construim un proiect transnațional. Avem o companie foarte românească, una foarte turcească și trebuie să construim un proiect transnațional, care va lua ceva timp', a subliniat șeful Logo.

Potrivit acestuia, procesul de fuziune între cele două companii se va finaliza în 2018.

'Nu am luat încă o decizie cu privire la schimbarea denumirii TotalSoft. Produsul Charisma (suită de aplicații software pentru gestionarea activității companiilor — n. r.) cu siguranță va rămâne, pentru că reprezintă principalul activ', a dat asigurări Tekbulut.

Furnizorul de ERP și soluții financiare TotalSoft a finalizat, la începutul lunii august, implementarea sistemului Charisma ERP în subsidiarele Deutsche Leasing din SUA și Canada.

Până în prezent, pe lângă SUA și Canada, implementarea în subsidiarele Deutsche Leasing a fost finalizată cu succes și în Austria, Spania, Portugalia, Ungaria, Polonia și Franța, actualmente fiind în curs de finalizare în Slovacia, Cehia, România și China.

TotalSoft este unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing. Compania a fost achiziționată în toamna anului trecut de Logo Yazylym (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe piețele internaționale. În prezent, TotalSoft are o echipă de 440 de specialiști și proiecte în 46 de țări, pe patru continente.

Compania este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 85.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia.

Logo este prima companie publică de IT din Turcia și are o capitalizare de piață de peste 400 milioane de dolari.

corectnews.com

 

 

 

Read more...

Topul județelor cu cei mai mulți milionari. ALBA pe același loc cu Brașov și Prahova

În București trăiesc 114 din cei mai bogați 300 de români, potrivit revistei Capital. România are aproape 11.000 de milionari în euro, iar dacă facem excepție de capitală, în topul județelor cu cei mai mulți români bogați găsim ALBA pe locul 4 alături de Brașov și Prahova.

Așadar, iată care sunt județele cu cei mai mulți milionari:

Locul 4. Alba, Brașov și Prahova, pe același loc, având fiecare câte nouă milionari.

Alba, un județ mic, se situează pe același loc cu județe precum Brașov și Prahova. Ioan Popa, Claudiu Necșulescu, Raul Ciurtin sau Marcel și David Florea sunt doar câțiva dintre bogații acestui județ în care prosperă afacerile din domeniul agriculturii, alimentației, dar și al construcțiilor

Locul 3. Timiș. Județul din vestul României numără 11 milionari.

Locul 2. Cluj, cu 17 milionari, a fost mereu unul dintre cele mai bogate județe din țară, cu venituri mult peste media națională.

Locul 1.Constanța, un județ care numără 20 de milionari

Anul trecut, averea totală a celor mai bogați 300 de români a crescut cu 4,2%, ajungând la 21,69 miliarde de euro, scrie Capital, publicația care întocmește anual topul celor mai bogați 300 de români.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686