Items filtered by date: Saturday, 16 September 2017 - Like - stiri Alba Iulia

Summitul Aliantei Mondiale pentru Culte si Pace - SEUL 2017

În perioada 17-19 septembrie 2017, se va desfășura cea de-a treia ediție anuală a Summit-ului Alianței Mondiale pentru Pace (WARP), care va avea loc la Seul, Coreea de Sud. Acest summit, care are loc anual din 2014, reunește lideri politici și religioși, șefi de grupuri de femei și de tineri, societatea civilă și presă din întreaga lume și oferă o platformă pentru discuții și cooperare pentru pace.

Summitul din acest an va avea loc pentru a discuta despre stabilirea guvernării în colaborarea dintre guverne și societățile civile pentru următoarele obiective: transformarea Declarației Păcii și a încetării războiului (DPCW) într-o formă obligatorie din punct de vedere juridic; dezvoltarea educației și culturii păcii și încurajarea armoniei între religii.

În cadrul summitului vor participa președintele Asociației PAKIV Romania, Gruia Ioan Bumbu, președinta organizației de tineret a Asociației PAKIV Romania, Georgia Rafaela Vușdea, alături de foști și actuali șefi de stat, miniștri și oficiali guvernamentali, experți în drept internațional, lideri religioși, mass-media, precum și reprezentanți ai societății civile, ai mediului academic, ai femeilor și ai organizațiilor de tineret pentru a discuta despre soluționarea mediului de pace diferențele de naționalitate, etnie, religie și cultură.

Pentru a lăsa pacea moștenire pentru generațiile viitoare, Heavenly Culture Word Peace Restoration of Light (HWPL) s-a angajat activ în proiecte de consolidare a păcii bazate pe principalele sale inițiative - aprobarea legislației globale a păcii prin cooperare internațională, alianța religiilor prin intermediul dialogurilor interconfesionale și răspândirea unei culturi a păcii prin intermediul activităților tineretului și femeilor la nivel mondial.
Pacea este un bun atemporal, neprețuit pentru omenire, care trebuie transmis generațiilor viitoare.

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686