Items filtered by date: Saturday, 10 December 2016 - Like - stiri Alba Iulia

”Oameni talentati ai comunitatii”, editia a doua

Primăria Alba Iulia și Centrul de Resurse - Academia Doamnelor Alba Iulia organizează cea de-a doua ediție a evenimentului ”Oameni talentați ai comunității”. Evenimentul va avea loc miercuri, 14 decembrie 2016, de la ora 17.00, la sediul centrului din strada Gladiolelor 3A.

Cu această ocazie va avea loc vernisajul expoziției personale de pictură ”Culori din suflet” a uneia dintre cele mai promițătoare pictorițe din Alba Iulia, Ela Rusu, dar și o expoziție cu obiecte decorative și de artă realizate de beneficiarii și voluntarii Centrului de Resurse - Academia Doamnelor Alba Iulia.

Momentele artistice vor fi susținute de: Corina Ofelia Corpodean, Grupul Skepsis, Corul de copii ”Flori de mai” al Liceului de Arte Regina Maria Alba Iulia, dirijat de prof. Cristina Florea și acompaniat la pian de prof. Elena Beșliu și trupa ”Mini Spirit Liber” din cadrul Școlii de Dans Chirilă Alba Iulia.

În cadrul evenimentului, prin campania ”Produs din suflet pentru comunitate”, va fi organizată și o mică licitație cu obiecte decorative și de artă, pentru realizarea de noi costume de scenă pentru reprezentațiile viitoare ale Grupului Skepsis.

Centrul de Resurse - Academia Doamnelor Alba Iulia a fost înființat în baza unui proiect finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane și funcționează ca structură a Primăriei Municipiului Alba Iulia.

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed