Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/templates/gk_news/lib/framework/helper.layout.php on line 177

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/includes/application.php on line 539

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/templates/gk_news/lib/framework/helper.layout.php on line 177

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/includes/application.php on line 539

Items filtered by date: Friday, 20 November 2015 - Like - stiri Alba Iulia

"Academia Doamnelor" se implică in campania ShoeBox

Una din cele mai serioase campanii naționale de ajutorare a copiilor cu care soarta a fost mai puțin generoasă, ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi, beneficiază în acest an de sprijinul Centrului de Resurse "Academia Doamnelor" Alba Iulia si al Primăriei Alba Iulia.

"Este o acțiune în care ne implicăm cu mult drag și ne dorim să fim, și în acest caz, un liant între cei care au ceva de oferit și cei care au nevoie de sprijin, astfel încât să construim o comunitate mai puternică", a declarat Ana Cosma, coordonatoarea centrului.

Începând cu data de 2 decembrie, între orele 10 și 18, veți putea aduce la sediul centrului din strada Gladiolelor 3A, cutii de pantofi care în prealabil au fost frumos "îmbrăcate" în hârtie de cadouri - separat corpul și capacul cutiei, pentru ca voluntarii ShoeBox să poată verifica conținutul cutiei și să o sigileze ulterior - în care să puneți lucruri sau jucării pe care doriți să le oferiți unor copii aflați în situații defavorizate.

"Luna decembrie este luna celor care stiu sa daruiasca, mai mult decat sa primeasca. Asta este menirea "Academiei", de a ne invata ca felul in care daruiesti este mai important decat ceea ce daruiesti. Impreuna putem arata ca sentimentul de a oferi ocupa un loc mai important decat se crede in viata noastra, ca putem pierde obisnuinta de a fi preocupati doar de noi, daruind celor la care "bucuria"nu a ajuns inca",  Mircea Hava, primar.

La nivelul județului Alba, campania ShoeBox este coordonată de Anca Tabără, cea care s-a ocupat și în anii trecuți de acțiune, reușind să o facă un adevărat succes.

Mai multe detalii despre campania ShoeBox găsiți pe www.shoebox.ro sau pe pagina de facebook ShoeBox.

Centrul de Resurse "Academia Doamnelor" Alba Iulia a fost înființat prin proiectul cu acelaşi nume, implementat de Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia şi finanţat prin Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice (MMFPSPV), Direcţia Generală de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 prin Organismul Intermediar pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Centru, Axa prioritară 6 "Promovarea Incluziunii Sociale", DMI 6.3 "Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii".

În prima lună de la inaugurare, aici au avut loc cinci workshop-uri pe diferite teme, o conferință dedicată Zilei Mondiale a Diabetului, precum și o șezătoare de Lăsatul Secului, organizată împreună cu Grupul Vatra din Geoagiu de Sus, care s-a bucurat de aprecierea unanimă a celor prezenți.

De asemenea, în cadrul centrului și-a început activitatea un Club de handmade, care are deocamdată întâlniri săptămânale, în fiecare zi de miercuri, de la ora 11.

Tot la Centrul de Resurse "Academia Doamnelor" găsiți și un punct de promovare a micilor afaceri, unde cei care doresc să își promoveze produsele și serviciile lasă cărți de vizită sau flyere pe care persoanele interesate le pot lua, realizându-se astfel o legătură directă între ofertant și beneficiar.

Totodată, în baza unei colaborări cu Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România - filiala Alba, Centrul de Resurse "Academia Doamnelor" Alba Iulia va organiza o serie de seminarii pe teme de sănătate. Accesul la aceste seminarii, care vor fi susținute de specialiști în diverse domenii, va fi liber, ca de altfel la toate workshop-urile organizate de centru.

 Centrul de Resurse "Academia Doamnelor" Alba Iulia.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686