Items filtered by date: Tuesday, 29 April 2014 - Like - stiri Alba Iulia

Plocoane pentru politicieni, distractie de 1 Mai, in Parcul Arini din Sebes!

  • Published in Monden

Plocoane pentru politicieni, distractie si premii de milioane, de 1 Mai, in Parcul Arini din Sebes

Mare sarbatoare mare, joi 1 Mai, in Parcul Arini, din Sebes! Matei Nicolaie si Asociatia ,,Sebesul Verde", organizeaza la baza sportiva Nicky si pe stadionul municipal, manifestari cultural sportive de amploare, la care sunt invitati toti sebesenii. Zeci de milioane de lei sunt puse in joc! Mai bine zis, in jocuri! Pentru ca va fi distractie cum nu s-a mai vazut de mult timp! Organizatorii au pregatit competitii de aruncare a mingii de oina, intreceri de biciclete, triciclete dar si concurs de sah, toate rasplatite cu premii de zeci de milioane de lei.
Un moment aparte va fi crosul cu plocoane pentru politicienii locali! Sebesenii vor alerga, cu plocoane in brate (un miel, un ied, o gaina,un pui,un purcel etc), pe o distanta de o suta de metri, in incercarea de a-i determina pe edilii locali (primar,viceprimar, consilieri locali si lideri de partide) sa faca ceea ce au promis public si in scris, atat in campania electorala cat si cu alte ocazii: -amenajarea strandului din Parcul Arini! Plocoanele impreuna cu o petitie vor fi duse apoi, intr-o zi lucratoare, la Primaria din Sebes si inmanate primarului, viceprimarului, consilierilor locali si sefilor de partide.
Nu vor lipsi nici micii, berea, gratarele si virsli pentru cei mari si vata pe bat, acadelele, sucurile si dulciurile pentru cei mici. Distractia va continua si in zilele de 2, 3 si 4 mai.
Adi Ghimpeanu

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686