Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Items filtered by date: Monday, 30 September 2013 - Like - stiri Alba Iulia

Încep activităţile la Palatul Copiilor din Alba Iulia

  Activităţile extraşcolare de la Palatul Copiilor din Alba Iulia se vor relua, începând cu data de 30 septembrie şi sunt aşteptaţi copiii care au mai participat şi în anii trecuţi, dar şi cei noi înscrişi.
  Copiii care doresc să frecventeze cercurile de la Palatul Copiilor şi nu s-au înscris încă la nicio activitate, mai au la dispoziţie întreaga lună octombrie, conform reprezentanţiilor instituţiei. Toate cursurile organizate în Palatul şi Cluburile Copiilor sunt gratuite. “Părinţii sunt aşteptaţi să vină cu noi propuneri de activităţi educative şi formative interesante pentru copiii lor, activităţi care s-ar putea organiza în cadrul Palatului Copiilor Alba Iulia”, a transmis directorul instituţiei de educaţie şi instruire nonformală, prof. dr. Dumitru Mălin.
  Pentru anul şcolar 2013-2914, Palatul Copiilor din Alba Iulia propune copiilor următoarele activităţi de cerc:
- cerc de cultură şi civilizaţie engleză
- cerc de atelierul fanteziei – engleză pentru pitici
- cerc de cultură şi civilizaţie franceză
- cerc de atelierul fanteziei – artă dramatică în limba franceză şi română
- cerc de creaţie literară
- cerc de cenaclu
- cerc de jurnalistică
- cerc de atelierul fanteziei – franceză pentru pitici
- cerc de construcţii-modele
- cerc de muzică folk
- cerc de muzică uşoară
- cerc de chitară
- cerc de muzică instrumentală
- cerc de pian-pianină
- cerc de educaţie pentru cetăţenie democratică
- cerc de educaţie pentru drepturile cumpărătorului
- cerc „prietenii pompierului”
- cerc protecţia mediului
- cerc educaţie ecologică
- cerc eco-turism
- cerc de educaţie sanitară
- cerc de pictură
- cerc de desen/grafică
- cerc de ceramică
- cerc de karturi
- cerc de educaţie rutieră
- cerc patrule de circulaţie
- cerc reparaţii/întreţinere motoare
- cerc de teatru
- cerc recitatori
- cerc grup vocal muzică populară şi uşoară
- cerc informatică
- cerc jocuri logice pe calculator
- cerc atelierul fanteziei – călătorii in lumea virtuala
- cerc electronică
- cerc de fizică aplicată
- cerc reparatii radio-tv
- cerc şah/table/remi/ping-pong de masă

Read more...

VREMEA în judeţul Alba

  Ne aşteaptă o săptămână răcoroasă, cu ploi şi temperaturi care noaptea pot ajunge la -3 grade Celsius. De joi, cerul se mai limpezeşte însă vremea va continua să fie rece. Aşa că, e timpul să vă pregătiţi hainele mai groase.
  La Alba Iulia, începutul de săptămână va fi caracterizat în felul următor: 13 de grade pe timpul zilei, 7 noaptea şi va ploua sporadic. Ziua de marţi aduce ploaie deasupra oraşului şi chiar burniţă. Temperatura va urca doar până la 10 de grade ziua iar noaptea 2 grade. Miercuri, va fi un cer parţial însorit, maxima zilei va fi de 15 de grade, în timp ce minima nopţii va fi de 1 grad. Joi, cerul va fi predominant însorit, maxima zilei de 12 de grade iar cea a nopţii de -2 grade. Vineri, cerul va fi însorit, maxima zilei ajungând la 12, iar pe timpul nopţii se vor înregistra -3 grade. Sâmbătă cerul se va limpezi de nori. Maxima va fi de 15 de grade iar minima nopţii de 1. Ultima zi a săptămânii va avea un cer predominant însorit, o maximă a zilei de 17 de grade şi minimă a nopţii de 3 grade.
  La Sebeş, în prima zi a acestei săptămâni va ploua sporadic. Temperatura zilei va fi de 13 de grade iar cea a nopţii de 7. Ziua de marţi se poate descrie printr-o zi cu ploi şi ocazional burniţă, cu maximă de 11 grade şi minimă de 3 grade. Miercuri, va fi cer parţial înnorat, maxima zilei va ajunge la 15 de grade. Noaptea, mercurul din termometre va indica -1 grad. Joi, va fi cer parţial însorit cu maxima de 12 de grade şi minima nopţii de -1 grad. Vineri, sunt şanse să apară soarele, mercurul termometrelor va ajunge ziua la 12 de grade iar noaptea la -2 grade. Sâmbătă soarele va domina cerul, temperatura zilei va urca până la  14 de grade, iar noaptea va coborî până la 0 grade. Cerul va fi parţial însorit duminică, temperatura zilei va urca la 17 de grade, iar noaptea 3.
  La Aiud, ziua de luni se caracterizează astfel: cer noros cu ploi sporadice, o maximă a zilei de 8 de grade şi o minimă a nopţii de 4 grade. Marţi, va ploua, temperatura maximă a zilei va fi de 6 grade iar minima nopţii de 0 grade. Miercuri va fi cer predominant însorit, temperatura zilei va fi de 9  grade, iar noaptea de -1 grad. Joi, norii vor fi sporadici pe cerul oraşului, maxima zilei se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar noaptea minima de -2 grade. Ziua de vineri va fi însorită. Mercurul din termometre va urca la 7 de grade pe timpul zilei, în timp ce noaptea va ajunge la -2. Pe ziua de sâmbătă se aşteaptă un cer cu nori şi soare, o temperatură de 14 de grade ziua şi 3 noaptea. Duminică, cerul va parţial senin, temperatura va urca pe timpul zilei la 14 de grade, iar noaptea va coborî la 3.
  La Blaj, începutul săptămânii va aduce o ploaie sporadică, cu 13 de grade în termometre ziua. Vor fi 7 grade noaptea. În cursul zilei de marţi va ploua din nou şi vor fi condiţii de apariţie a burniţei, temperatura zilei va fi de 10, iar noaptea se va situa în jurul valorii de 2 grade. Miercuri se aşteaptă un cer parţial însorit, maxima zilei va ajunge la 14, iar minima la 0 grade. Joi, predominant însorit. Temperatura zilei va fi de 12 de grade, iar minima nopţii de -2 grade. Vineri, cerul va prezenta innorări cu şanse ridicate de ploaie. Maxima zilei va fi de 12. Noaptea minima vor fi -2 grade. Sâmbătă vor fi 14 de grade- temperatura cea ma ridicată a zilei şi 0 noaptea. Cerul va fi senin. Duminica, cerul se va innora accentuat, temperatura zilei va fi de 16, iar minima nopţii de  4 grade.
  La Cugir prima zi a săptămânii va duce ploi sporadice. Ziua vor fi 13 de grade în aer, iar noaptea 7. Marţi ,cerul va fi din nou noros, va ploua şi vor exista şanse de burniţă, maxima zilei va fi de  11 grade iar noaptea 3 grade. Miercuri, vor fi nori dar şi soare pe cerul oraşului, maxima zilei va fi de 15, în timp ce minima nopţii va fi de -1 grade. Joi va fi un cer predominant însorit, maxima zilei de 12 de grade iar cea a nopţii de -1 grad. Vineri, va fi cer însorit, temperatura maximă va ajunge la 12. Pe timpul nopţii se vor înregistra -2 grade. Sâmbăta cerul va fi însorit. Maxima va fi de 15 de grade iar minima nopţii de 0 grade. Ultima zi a săptămânii va avea un cer parţial însorit, o maximă a zilei se 17 de grade şi minimă a nopţii de 3 grade.
accuweather.com

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686