Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Items filtered by date: Friday, 27 September 2013 - Like - stiri Alba Iulia

O NOUA TAXĂ ÎN ROMÂNIA! Vezi cât trebuie să plăteşti

De la 1 ianuarie, persoanele care obțin venituri din chirii vor fi obligate să achite contribuții de asigurări sociale de sănătate (CASS).

Cei care obțin venituri din chirii vor fi nevoiți să achite, de la 1 ianuarie, 5,5% CASS, în limita a cinci salarii medii brute. Pentru anul viitor, salariul mediu brut prognozat pe economie este 2.339 lei, astfel că persoanele în cauză ar urma să achite lunar maximum 482 lei, dacă veniturile din chirii sunt egale sau depășesc acest plafon, potrivit calculelor Capital.

Baza de calcul a contribuţiei la CASS pe veniturile din chirii este de 75% din veniturile brute, întrucât 25% din venituri sunt deductibile la calcularea CASS.

De asemenea, indiferent cât ar fi veniturile din chirii, se pare că nivelul minim al contribuției CASS este de 41 lei.(www.capital.ro).

Read more...

Titlul de ”Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Alba Iulia” a fost acordat soldatului Vasile Claudiu Popa

  Soldatul albaiulian Vasile Claudiu Popa, care şi-a pierdut viaţa în timpul unei misiuni în Afganistan a primit titlul de „Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Alba Iulia”.

  Titlul a fost acordat în urma unei şedinţe de îndată a Consiliului Local al municipiului Alba Iulia. Consilierii au votat în unanimitate proiectul prin care se acordă acest titlu militarului decedat duminica trecută, în timp ce era implicat într-o misiune de luptă în Afganistan. Înaintea supunerii la vot, consilierii au ţinut un moment de reculegere în memoria lui Vasile Claudiu Popa.

  Primarul Mircea Hava a declarat că va înmâna chiar el distincţia către familia îndoliată , vineri la ora 19.00.

  Tot în cadrul şedinţei consilierul Raul Tudoraşcu a propus ca una din viitoarele străzi din municipiu să poarte numele soldatului căzut pentru patrie. Gabriel Pleşa a venit şi el cu o sugestie ca pe viitor să se acorde mai multe titluri de cetăţeni de onoare oamenilor care merită acest lucru şi nu neapărat post-mortem. El a propus ca pe piatra funerară a soldatului să fie trecută şi titulatura primită.

  Familia și prietenii îl vor conduce pe ultimul drum pe militarul albaiulian, Vasile Claudiu Popa, sâmbătă, 28 septembrie, care va fi înmormântat în Cimitirul Eroilor din Alba Iulia.

Read more...

Poliţiştii din Alba au continuat planul comun „Scutul Pădurii” . Au fost depistate probleme la două societăţi comerciale din Teiuş şi Zlatna

  Poliţiştii din Alba au continuat acţiunile în cadrul planului comun „Scutul Pădurii 2013” ce are ca obiectiv prevenirea şi combaterii faptelor ilegale în legătură cu tăierea, transportul, prelucrarea și comercializarea materialelor lemnoase.
  Astfel, în cursul zilei de ieri, 26.09.2013, ofiţeri din cadrul Serviciul Ordine Publică - Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul I.T.R.S.V. Cluj Napoca, au efectuat un control la o societate comercială din Teiuş ce are ca obiect de activitate, printre altele, şi debitarea şi comercializarea de material lemnos.
  Cu ocazia controlului s-a constatat că societatea nu a respectat obligațiile referitoare la raportarea datelor în SUMAL a unei cantităţi de 66,28 mc material lemnos (  39,697 mc lemn rotund rășinoase și 26,59 mc. cherestea rășinoase), fiind astfel încălcate prevederile art. 3, lit. b din HG 996/2008 privind circulaţia materialelor lemnoase.
Față de administratorul societăţii a fost luată măsura sancționării  contravenționale, cu amendă în valoare de 4.500 lei iar ca şi măsură complementară s-a dispus confiscarea întregii cantităţi de material lemnos care a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Alba Iulia. 

  Tot în cursul zilei de ieri, 26.09.2013, poliţiştii din Zlatna au efectuat verificări la depozitul de material lemnos al unei societăţi comerciale din Zlatna unde au identificat cantitatea de 18,88 mc material lemnos (buştean de esenţă fag), pentru care reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documente legale de provenienţă.
Faţă de reprezentaţii societăţii au fost luată măsura sancţionării contravenţionale iar materialul lemnos deţinut ilegal a fost confiscat.

Read more...

27 septembrie – Ziua Mondiala a Turismului

Ziua Internationala a Turismului este sarbatorita în fiecare an la data de 27 septembrie, începând din 1980.
Aceasta data a fost aleasa deoarece marcheaza adoptarea statutului Organizatiei Mondiale a Turismului, la data de 27 septembrie 1970, institutie specializata a ONU, destinata promovarii si dezvoltarii turismului, ce reuneste 155 de state.
Astfel, an de an, OMT accentueaza importanta turismului ca factor esential în dezvoltarea si prosperitatea economica si sociala. Totodata, turismul este deosebit de important si din perspectiva relatiilor interculturale internationale.
Tema anului 2013 – ‘Turismul si Apa – Protejarea viitorului nostru comun’ – trage un semnal de alarma asupra responsabilitatii pe care o are turismul în conservarea resurselor vitale de apa ale planetei si necesitatea asumarii unui angajament în acest sens.
Tema aleasa este cu atât mai potrivita cu cât anul 2013 a fost declarat Anul International al Natiunilor Unite dedicat cooperarii în domeniul apei, oferind posibilitatea de a evidentia în continuare responsabilitatea comuna a sectorului turistic la obiectivele generale de durabilitate.
Organizatia Mondiala a Turismului joaca un rol important în promovarea dezvoltarii de fond, durabile si universal accesibila a turismului, acordând o atentie deosebita tarilor în curs de dezvoltare.
Organizatia este agentia Natiunilor Unite care coordoneaza promovarea la nivel international a turismului responsabil, durabil si accesibil. În prezent, OMT numara 155 de state membre cu drepturi depline, 6 membri asociati si peste 400 de membri afiliati din sectorul privat, educational, asociativ si public.
România are o traditie de aproape 40 de ani în OMT, tara noastra fiind membru fondator al OMT în 1975.
Tara moastra a detinut Presedintia Consiliului Executiv al Organizatiei Mondiale a Turismului prin decizia adoptata în data de 23 octombrie 2012, la Campeche (Mexic), mandatul sau terminându-se la sfârsitul lunii august 2013, la alegerile din Zambia.(AS – autor: Carmen Marinescu, editor: Andreea Marinescu).

Read more...

ALEGE VIAŢA! RESPECTĂ REGULILE DE CIRCULAŢIE, o acţiune a Poliţiei Rutiere Alba, în perioada 27-29 septembrie

  Atenţie şoferi! În următoarele două zile, poliţiştii vor fi atenţi la comportamentul vostru în trafic. Vor fi amplasate radare pe mai multe drumuri naţionale şi judeţeme din judeţ.
  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba continuă seria de acţiuni preventive pentru reducerea evenimentelor rutiere grave, produse pe fondul nerespectării normelor legale cu privire la circulaţia pe drumurile publice, în special a celor care reglementează regimul legal de viteză.
  În perioada 27 – 29 septembrie a.c.,  poliţiştii de la rutieră, împreună cu cei de la ordine publică, vor acţiona în trafic, folosind toate echipamentele de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor din dotarea Inspectoratelor de Poliţie Judeţean Alba.

  Poliţia Română acţionează permanent, prin activităţi preventive, pentru încurajarea participanţilor la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie.
  În acelaşi timp, activităţile desfăşurate de poliţiştii rutieri, prin aplicarea fermă a prevederilor legale, urmăresc împiedicarea unor comportamente periculoase în trafic cum sunt viteza excesivă, consumul de băuturi alcoolice, nerespectarea regulilor de prioritate ori neutilizarea mijloacelor de protecţie a pasagerilor sau copiilor.
  Creşterea siguranţei rutiere reprezintă un obiectiv principal şi pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba astfel că în perioada 27/29.09.2013 poliţiştii de la rutieră împreună cu cei de la ordine publică vor acţiona cu toate cele 16 aparate radar din dotarea inspectoratului, care vor fi folosite la capacitate maximă, în scopul depistării şi tragerii la răspundere a celor care încalcă prevederile legale, în principal prin depăşirea limitei legale de viteză.
  Se va urmări de asemenea asigurarea fluenţei traficului rutier printr-o prezenţă activă a poliţiştilor pe sectoarele de drum cu trafic intens din judeţul nostru.


Amplasarea radarelor în perioada 27-29.09.2013

DN1 – km 413+320 m, Galda deJos, Teius, Aiud, Miraslau-Unirea –Sebeş,  Cut, Cunţa
DN7 – Săliştea- limită cu judeţul Hunedoara
DN67C - Sebeş –– Petreşti – Săsciori
DN 74A- Câmpeni – Albac – Vadu Moţilor                                                                                                                                                       
DN74 - Abrud –– Ciuruleasa-Bucium Cerbu
DN75- Baia de Arieş – Lupşa
DN 14B - Blaj-Şona-Jidvei-Cetatea de Balta-Balcaciu-Biia
Alba Iulia (bd.Ferdinand I – str.Clujului, Regiment V Vanatori, Calea Motilor) 
Municipiul Blaj-str. Mitropolit I
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac
DJ 704- Cugir-Vinerea
Zlatna – Feneş – DN74

Read more...

Weekend cu brumă şi temperaturi mai mici cu 10 grade! Vremea pe trei zile

Meteorologii vin cu veşti mai puţin bune în ceea ce priveşte evoluţia vremii în următoarele 3 zile.  La nivel naţional, în cursul zilei de vineri, temperatura va scădea brusc şi vom ajunge la o vreme rece pentru această perioadă în nord, nord-est şi centru.    Temperaturile vor fi cu până la 10 grade mai mici decât ieri. Maximele vor fi cuprinse între 12...14 grade în Maramureş, estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi cel mult 24...25 de grade în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei.
Cerul va fi schimbător, iar ploile vor fi puţine şi slabe, numai în sudul extrem şi în sud-vest. Vântul va avea intensificări la munte şi în regiunile extracarpatice.

La munte, vremea devine rece pentru sfârşitul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în Carpaţii Meridionali, unde doar izolat şi trecător va ploua slab, iar vântul sufla mai tare pe crestele cele mai înalte. Mâine, vreme asemnătoare la munte. Soarele se arată printre nori şi numai în nordul Carpaţilor Orientali şi zona Carpaţilor Meridionali, trecător ar putea să plouă slab. Vântul se mai linişteşte, iar temperaturile se menţin mai scăzute faţă de mediile acestei perioade. Duminică în zona Carpaţilor Meridionali şi în sudul Carpaţilor Occidentali, norii se adună progresiv şi mai ales spre seara şi noaptea, local, va ploua. În restul zonei montane vremea se va menţine în general frumoasă.
                           
În cursul zilei de sâmbătă, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la această dată, în special în nord, centru şi est. De dimineaţă termometrele vor arăta între 2 şi 12 grade, chiar minus două grade în depresiuni, unde va fi brumă la prima oră. Maximele vor fi cuprinse între 12...13 grade în estul Transilvaniei şi 21 de grade în sudul Olteniei şi sud-vestul Munteniei. Soarele străluceşte din plin, exceptând sudul şi estul ţării, unde se ascunde printre nori, dar numai izolat va ploua slab. În zonele joase de relief sunt condiţii de formare a ceţii.
Duminică, în sud-vestul şi sudul ţării cerul va deveni noros şi mai ales în a doua parte a zilei, local va ploua. Nori şi ploi izolate sunt posibile şi în Moldova, iar în Maramureş, Transilvania şi nordul Crişanei, după ceaţa matinală adunată pe văi, se ridică soarele şi rămâne pe cer până la asfinţit. Cu toate acestea, temperaturile se menţin sub mediile climatologice cu aproximativ 5 grade - maxime între 12 grade la Suceava şi 19...20 de grade la Alexandria şi Craiova.(realitatea.net)

 

Read more...

Bărbat de 47 de ani din Blaj a fost sancţionat de jandarmi cu 200 de lei pentru că şi-a ameninţat socrul

   Un echipaj al jandarmeriei a fost nevoit să intervină joi, 26 septembrie pentru a aplana un conflict izbucnit între doi bprbaţi din Blaj, care erau rude prin alianţă.
  În jurul orei 18.00 o femeie a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul jandarmilor deoarece soţul său era implicat într-o ceartă care ameninţa să se transforme într-un episod de violenţă fizică. Un echipaj de jandarmerie a răspuns prompt solicitării şi a constatat că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, acutizate de recentul consum de alcool, domnul V. Cornel ( 47 de ani ), din Blaj, şi-a înjurat şi ameninţat cu acte de violenţă socrul. Conflictul avea loc în curtea locuinţei, fiind vizibil şi mai ales putând fi auzit atât de ceilalţi vecini cât şi de trecători. Jandarmii au acţionat pentru prevenirea unor violenţe fizice şi pentru tragerea la răspundere a vinovaţilor. În acest sens, în scurt timp scandalul a fost aplanat, iar cel răspunzător pentru producerea acestuia, domnul V. Cornel, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.

Read more...

Clauzele ABUZIVE ale băncilor pot fi denunţate din 1 octombrie

  După multiple amânări, românii vor putea în sfârşit să denunţe clauzele abuzive din contractele cu băncile. Clauzele abuzive din contractele de prestări servicii, inclusiv credite bancare, vor putea fi denunţate de la 1 octombrie, deoarece proiectul de ordonanţă de urgenţă, iniţiat de Ministerul Justiţiei, care amâna până în februarie 2014 NU a fost aprobat de Guvern.
  "Guvernul a discutat acest proiect, dar a decis să nu îl aprobe şi să nu mai amâne posibilitatea denunţării clauzelor abuze", au declarat agenţiei Mediafax surse oficiale. Potrivit acestora, decizia a fost luată în urma unei discuţii cu caracter inclusiv politic în şedinţa de guvern.
  La începutul acestui an, Guvernul a decis, prin ordonanţă de urgenţă ca articolul din Codul de procedură civilă care oferă posibilitatea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) sau asociaţiilor de protecţie a consumatorilor să denunţe în instanţă clauzele abuzive şi să le elimine din toate contractele de prestări servicii, inclusiv credite bancare, să fie AMÂNAT până la 1 iulie 2013.
Ce spune ministrul Justiţiei
  "Aceste dispozitii se refera la posibilitatea reprezentanţilor împuterniciţi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor sau a asociaţiilor pentru protecţia consumatorilor (constituite în anumite condiţii prevazute de Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor) de a chema în judecată pe profesionistul care utilizează contracte de adeziune ce conţin clauze abuzive, pentru instanţa ca să dispună încetarea folosirii acestora, precum şi modificarea contractelor aflate în curs de executare, prin eliminarea clauzelor abuzive", spune un comunicat al ministrului Justiţiei.
  "Aplicarea acestor prevederi nu afectează dreptul consumatorului căruia i se opune un contract de adeziune ce conţine clauze abuzive de a invoca nulitatea clauzei pe cale de acţiune ori pe cale de excepţie, în condiţiile legii, în contextul unor acţiuni individuale la care avea dreptul şi potrivit reglementării în vigoare la acest moment", precizează comunicatul.
  „Instanţa competentă să soluţioneze acest gen de cauze este tribunalul de la domiciliul sau, după caz, sediul profesionistului, iar impotriva hotărârii astfel pronunţate se poate exercita numai calea de atac a apelului care va fi judecat de către curtea de apel. În urmă cu două săptămâni, la propunerea Ministerului Justiţiei, pregătind intrarea în vigoare şi a acestor prevederi, Guvernul a aprobat cadrul legal care să permită înfiinţarea unui Tribunal specializat în domeniile societăţi, registrul comerţului, concurenţă neloială şi insolvenţă la nivelul municipiului Bucureşti şi care ar putea primi şi competenţa de soluţionare a acestei categorii de cauze. Degrevarea Tribunalului Bucureşti de cauze care au ca obiect societăţi, registrul comerţului, concurenţă neloială, insolvenţă, etc., este o necesitate, la fel ca şi soluţionarea acestui tip de acţiuni în timp cât mai scurt. Vreau să salut adoptarea în procedură accelerată de către Camera Deputaţilor a acestui proiect de lege şi sper ca şi Senatul să urmeze acest exemplu, astfel încât trecem cât mai repede posibil la înfiinţarea efectivă a acestei instanţe", a declarat ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc.
  Pierderi de 5 miliarde lei în sistemul bancar, motivul amânărilor repetate
Amânarea a intervenit la solicitarea expresă a misiunii FMI, care a motivat că nu există un studiu de impact asupra sistemului bancar.
  O astfel de condiţionalitate a mai fost introdusă în scrisorile de intenţie din anul 2010, când experţii internaţionali au cerut modificarea OUG 50/2010, care obliga băncile la transparentizarea costurilor din contractele de creditare.
  Miza proceselor colective rezidă în faptul că băncile vor fi obligate să modifice în toate contractele de creditare clauzele care ar fi considerate abuzive de instanţe printr-un astfel de litigiu.
  Ulterior, în luna iunie, BNR a trimis Guvernului studiul de impact din care rezultă că băncile ar putea avea pierderi de aproape 5 miliarde lei (peste 1 miliard euro) din introducerea proceselor colective privind clauzele abuzive practicate în contractele de creditare din relaţia cu populaţia.
  Pe acest fond, posibilitatea denunţării clauzelor abuzive a fost din nou amânată, de data aceasta până în luna octombrie, în Parlament, printr-un amendament introdus de către deputaţi la votarea proiectului de lege pentru punerea în aplicare a Codului de procedură civilă.
  În ambele situaţii, BNR s-a opus iniţiativelor legislative şi a făcut lobby pe lângă Guvern şi FMI pentru a nu valida acte normative care ar aduce pierderi în sistemul bancar, motivând că ar putea fi pusă în pericol stabilitatea financiară.
  Potrivit studiului de impact al BNR, procesele colective ar putea avea un impact semnificativ asupra rezultatelor financiare ale băncilor, dar nu ar fi în măsură să afecteze stabilitatea financiară a sistemului.
  De altfel, BNR a analizat doar veniturile viitoare neîncasate şi provizioanele aferente, dar nu a luat în calcul eventuale despăgubiri retroactive pentru sumele achitate de către clienţi şi pe care băncile ar putea fi obligate să le ramburseze.
  Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a declarat în urmă cu o lună că clauzele abuzive reclamate de debitorii băncilor sunt cuprinse în contracte pe care clienţii le-au semnat şi pe care trebuie să şi le asume, arătând totodată că atât stabilitatea sistemului financiar-bancar, cât şi deponenţii trebuie protejaţi.
  Oficialul BNR a arătat că în cazul unor pierderi semnificative din acţiuni colective pe clauze abuzive vor fi afectate resursele viitoare ale băncilor, iar băncile vor scumpi acele tipuri de credit pentru care au fost penalizate, întrucât vor internaliza în cost riscul unei pierderi.
  Săptămâna trecută, viceguvernatorul Băncii Naţionale Bogdan Olteanu a declarat la rândul său că BNR consideră că băncile ar putea să negocieze cu clienţii pe clauzele considerate abuzive şi să încheie înţelegeri cu aceştia pentru a evita procese colective în instanţă, care ar presupune consum de timp şi bani pentru toţi cei implicaţi.
  Referitor la studiul de impact al BNR, surse bancare au precizat că, metodologic, BNR a analizat ce credite sau tip de credite au evoluat altfel decât s-ar fi aşteptat din condiţiile de la originarea creditului. Acolo unde BNR a constatat că unele dobânzi, în derularea creditului, aşa cum au primit date, au evoluat "inconsistent" faţă de prevederile iniţiale, s-a considerat că există indicii de posibile acţiuni în instanţă şi s-au calculat anumite prejudicii, ţinând cont de sentinţe rezonabile.
  "În note s-au menţionat şi calculele băncilor, care au făcut o generalizare asupra portofoliului pornind de la deciziile judecătoreşti pe fiecare bancă în parte. Scenariile contruite de bănci diferă foarte mult de ceea ce a analizat BNR", au precizat sursele bancare.
  BNR a inclus în rândul clauzelor abuzive ratele variabile în funcţie de indicele intern de referinţă, considerat principalul element de contestare în cazul dobânzilor variabile, care ar fi trebuit să fie la un moment dat aproape identice indiferent de momentul de generare al creditelor.
  De asemenea, BNR a identificat diferenţe semnificative între marjele fixe la creditele cu dobândă variabilă legate de un indice extern.
În toate aceste cazuri s-a urmărit coerenţa evoluţiei dobânzilor de-a lungul derulării creditului. Ca un exemplu, un credit acordat în 2006, cu dobândă variabilă lagată de un indice intern de referinţă, ar fi trebuit să aibă în 2009 sau 2010 o rată de dobândă foarte apropiată de un credit nou acordat de bancă la acele momente, întrucât condiţiile macroeconomice şi de piaţă erau similare pentru toate creditele, indiferent de momentul acordării.
  La o pierdere potenţială (venituri neîncasate şi provizioane) de 4,8 miliarde lei, rata solvabilităţii pe sistem ar scădea însă cu 2,5 puncte procentuale, în condiţiile în care nicio bancă nu ar intra sub pragul minim de 8%, având în vedere condiţiile prudenţiale şi contabile din prezent.
  Pe de altă parte, simularea realizată de bănci pornind de la cele mai severe sentinţe pronunţate de instanţe relevă o cifră mult mai mare chiar şi în cazul dobânzilor viitoare neîncasate. Băncile consideră că riscă pierderi de până la 10 miliarde de lei, de trei ori mai mult decât a calculat banca centrală.
  Mai mult, extinzând analiza la posibile plăţi retroactive, băcile au calculat pierderi din dobânzi şi comisioane de circa 24 de miliarde de lei, cu mult peste simularea BNR. Totuşi, aceste cifre au fost obţinute plecând de la cele mai dure sentinţe pronunţare de instanţe, cum ar fi anularea totală a dobânzii şi rambursarea integrală a plăţilor în contul dobânzilor, caz în care clientul ar urma să plătească doar principalul.
  Simularea BNR a avut în vedere toate clauzele care ar putea fi declarate abuzive de instanţele de judecată, inclusiv în condiţiile în care contractele de credit ar fi considerate adeziuni, deci nu înţelegeri negociate.
  Legea 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele încheiate între comercianţi şi consumatori prevede că pot fi declarate abuzive clauzele pentru care nu se dovedeşte negocierea.
  Instituţiile de credit, sprijinite de BNR, susţin că procesele colective împotriva băncilor privind clauzele abuzive din contractele de creditare ar putea să aibă cale de atac la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie, ca o excepţie de la lege, pentru că deciziile în astfel de speţe privesc o masă largă de populaţie.
  Potrivit Codului Civil, aceste procese ar urma să aibă ca primă instanţă Tribunalul, iar sentinţa definitivă să fie pronunţată de Curţile de Apel.
  În cazul în care Guvernul ar accepta să legifereze o excepţie în acest sens, prevederea nu ar putea viza doar băncile, ci toate procesele între consumatori şi furnizori, pentru a nu se crea discriminare. O astfel de măsură ar putea aduce la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie mii de procese între populaţie şi furnizori de electricitate, telefonie, sau apă şi canalizare.
  Cele 40 de instituţii de credit de pe piaţa românească au încheiat anul trecut cu pierderi cumulate de 2,3 miliarde lei, triple faţă de 2011.
Sursa: www.realitatea.net

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686