Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Items filtered by date: Thursday, 12 September 2013 - Like - stiri Alba Iulia

De ce angajatorul nu ţi-a oferit un loc de muncă după interviu...

  Doar ce ai trecut printr-un interviu pentru postul pe care ti-l doreai de mult, insa telefonul ca ai fost acceptat pentru job intarzie sa apara. Si probabil te intrebi “de ce?”. Ei bine, chiar daca ai raspuns corect la toate intrebarile si te consideri omul cel mai potrivit pentru postul respectiv, iata ca angajatorul nu a avut aceeasi parere. Sa vedem care pot fi cauzele!
  Poti fi o multime de cauze pentru care nu ai trecut de primul interviu. De cele mai multe ori, primesti un mail prin care compania iti multumescte pentru participarea la interviu si te anunta ca nu ai trecut in etapa urmatoare, insa nu precizeaza si motivul. Iar acest lucru poate fi descurajator, mai ales daca ai mai trecut prin interviuri fara gasirea unui loc de munca.
  Motivul refuzului tau poate fi o alta persoana, mult mai potrivita pentru job, cu mai multa experienta sau felul in care te-ai prezentat la interviu (foarte multe interviuri esueaza deoarece cel care isi cauta de lucru nu se poate prezenta asa cum trebuie, nu isi cunoste punctele forte si nu este increzator in fortele proprii).
  Ai intarziat. La interviul de angajare nu este deloc indicat sa intarzii. Gandeste-te ca persoana care te va intervieva si-a facut un program in functie de cei cu care va vorbi in decursul zilei despre ocuparea locului de munca vacant. Si daca tu intarzii, asta inseamna ca are mai putin timp pentru tine, va crede ca nu esti serios si chiar poate refuza interviul pe motivul intarzierii tale.
  Te-ai imbracat prost. Prima impresie conteaza, in special atunci cand te duci la un interviu. Femeile ar trebui sa poarte o tinuta cat mai eleganta si office, iar barbatii un costum, sau macar pantaloni eleganti asortati cu o camasa.
  Ai mintit in CV. Nu e o idee buna sa minti in CV, deoarece angajatorul isi poate da seama foarte usor de acest lucru. Gandeste-te daca nu cumva te-a intrebat ceva ce ar fi trebuit sa stii (conform celor scrise in CV) si te-ai blocat sau nu ai stiut ce sa ii raspunzi. In acest fel nu iti vei gasi un loc de munca foarte curand.
  Ai fost arogant si prea sigur pe tine. Trebuie sa te gandesti, in minte, ca tu esti cel mai bun pentru acest job si ca il meriti. Insa nu trebuie ca angajatorul sa isi dea seama de acest lucru.  De aceea, persoanele care sunt prea arogante, raspund “cu nasul pe sus” intrebarilor angajatorului si chiar ii spun acestuia ca sunt prea calificati pentru jobul respectiv, cu siguranta nu vor fi alesi pentru un nou interviu.
  Ai vorbit urat despre fostii angajatori. Nimic nu este mai josnic decat sa ii vorbesti de rau pe fostii tai angajatori, cu care nu te-ai inteles si care te-au concediat (sau de unde ai plecat pur si simplu). In ochii viitorului angajator asta inseamna ca nu ii respecti pe cei din jurul tau.
Sursa: reginele.ro

Read more...

Ştefan Bănică şi noua sa iubită

  • Published in Monden

  Ştefan Bănică Jr. a fost fotografiat în timp ce se plimba cu noua lui iubită, Lavinia Pârva, de profesie tot solistă. Însă aceasta nu este prima dată când Ştefan este surprins în compania Laviniei, presa speculând că ar avea o relaţie de mai mult timp, încă de pe vremea când încă era căsătorit cu Andreea Marin.
  Lavinia nu a făcut niciun comentariu şi a refuzat să ofere o declaraţie oficială în legătură cu relaţia dintre ea şi Ştefan Bănică Jr. Însă solistul nu a fost atât de zgârcit în declaraţii, precizând pentru Mediafax că:
  “Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!” a fost declaraţia lui Stefan.
  Presa a dorit să afle şi părerea fostei sale soţii, Andreea Marin, însă aceasta nu a părut deloc afectată de veste, ci din contră a declarat că nu ii mai pasă:
“M-ar fi deranjat în timpul căsătoriei, acum nu. Cum ştiaţi voi toţi, aşa ştiam şi eu că fostul soţ are o iubită. Crede-mă, nu mă interesează, sincer.” a declarat Andreea pentru WOWbiz.
Sursa: reginele.ro

Read more...

Lucrările la strada Gării din Bărăbanţ se vor termina în această lună

  Lucrările de modernizare ale străzii Gării din Bărăbanţ se vor finaliza în această lună. Până în prezent s-a amenajat carosabilul, inclusiv cu stratul de uzură aferent, lucrare precedată de introducerea reţelei de canalizare şi amenajarea căminelor de racord. În perioada următoare se execută lucrări de pavare cu dale din beton ale trotuarelor pe ambele sensuri. Tronsonul modernizat are o lungime de 295 ml.
  De asemenea, lucrările de pe strada Măceşului vor fi finalizate până la sfârşitul lunii octombrie. Întârzierea provine dintr-o gestionare precară a documentaţiei propuse spre avizare către E.ON Gaz. După studierea acesteia E.On a avizat favorabil proiectul fără nicio condiţie faţă de lucrările propuse. În urma decopertărilor s-a constatat că reţeaua de distribuţie a gazului era situată la o adâncime de 15-20 cm faţă de minimul de 90 cm conform normelor. În plus, aceasta era într-o stare avansată de degradare, fapt ce a impus inlocuirea reţelei. Faţă de noua situaţie, E.On Gaz a finalizat investiţia neprevăzută cu întarziere.

Read more...

PESTE 1 MILION EURO FONDURI NERAMBURSABILE REGIO PENTRU RENOVAREA POLICLINICII DIN CAMPENI

  Un nou contract de finantare nerambursabila semnat la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru aloca 4,62 milioane lei fonduri nerambursabile pentru modernizarea ambulatoriului Spitalului Orasenesc din Campeni, judetul Alba. Fondurile sunt alocate din bugetul Programului Operational Regional la nivelul Regiunii Centru, pentru reabilitarea, modernizarea si echiparea spatiilor din fosta Policlinica. Contractul de finantare a fost semnat azi 11.09.2013 de catre primarul orasului Campeni, domnul Ioan Calin Andres si de catre directorul general ADR Centru, domnul Simion Cretu, in prezenta vicepresedintelui Consiliului Judetean Alba, domnul Florin Roman. 
  Proiectul de „Reabilitare, modernizare si echipare ambulatoriu de specialitate la Spitalul Orasenesc Campeni” are o valoare totala de 5,93 milioane lei, din care 4,62 milioane lei reprezinta suma solicitata ca fonduri nerambursabile de catre beneficiar, iar diferenta dintre cele doua sume reprezinta contributia Consiliului Local Campeni la cheltuielile eligibile ale proiectului. Prin fondurile solicitate se va reabilita structura de rezistenta a cladirii si principala zona de acces, se vor crea facilitati pentru persoanele cu handicap, se vor instala balustrade, rampe de acces si usi duble la caile de acces. De asemenea, se vor inlocui geamurile si se va izola termic fatada cladirii, se vor reamenaja toaletele, se va reabilita sistemul de iluminat, precum si cele 18 cabinete medicale amplasate pe doua etaje, care se vor dota cu aparatura medicala, instrumentar chirurgical si mobilier specific.
  „Este cel de-al optulea proiect finantat la nivelul Regiunii Centru pentru reabilitarea infrastructurii de sanatate. Celelalte proiecte se deruleaza in fiecare din judetele Regiunii Centru, dar in Tara Motilor, din judetul Alba, Regio a sustinut si modernizarea ambulatoriului spitalului din orasul Abrud. Prin fondurile nerambursabile alocate pana in prezent, vorbim de peste 22,7 milioane euro, vom reusi, la finalul implementarii acestor proiecte, sa avem policlinici moderne si cabinete medicale de specialitate eficiente, cel putin pentru o parte din infrastructura de sanatate din Regiunea Centru. Necesitatea oferirii de conditii decente a serviciilor, de utilizare a unei aparaturi medicale performante va ramane in continuare una dintre prioritatile de finantare pe care o vom derula si in perioada 2014-2020”, a declarat domnul Simion Cretu, director general ADR Centru.
  ”Ne bucuram ca am reusit sa semnam acest contract de finantare care asigura fondurile necesare pentru modernizarea unor servicii de sanatate, vitale pentru noi. Dupa inchiderea spitalului de la Baia de Aries, Ambulatoriul de la Campeni, alaturi de cel din Abrud, au preluat toate cazurile medicale ale locuitorilor din Tara Motilor. Acoperim si deservim populatia atat din oras, cat si cea care locuieste la o distanta de peste 60 de km de localitatea Campeni, adica mai mult 50.000 de locuitori. Pentru noi aceste fonduri reprezinta o sansa sa ridicam standardele serviciilor oferite populatiei, dar fara a impovara bugetul local, care prin fondurile nerambursabile obtinute, a redus costurile pentru aceste lucrari ce erau necesare” a declarat domnul Andres Ioan Calin, primarul orasului Campeni.   
    ”Consiliul Judetean Alba este permanent preocupat de situatia sociala din zona Muntilor Apuseni. Tara Motilor are probleme socio-economice specifice, pe care le cunoastem si pe care dorim sa le solutionam in beneficiul cetatenilor. Programele noastre si investitiile pe care le derulam in aceasta zona sunt completate, iata, de fondurile europene nerambursabile pe care autoritatile publice locale le atrag, cu sprijinul ADR Centru. Felicit autoritatile din Campeni pentru faptul ca doresc sa realizeze proiecte europene, ma bucur de faptul ca echipa ADR Centru acorda sprijin tuturor solicitantilor de fonduri din Regiune, dar si solicitantilor de finantare din judetul Alba si vreau sa-i asigur pe toti motii, dar si pe ceilalti cetateni ai judetului ca vom sprijini orice initiativa care va duce la imbunatatirea climatului economico-social”, a declarat domnul Florin Roman, vicepresedinte CJ Alba.
  Proiectul este finantat prin domeniul major de interventie 3.1 - Reabilitarea/modernizarea si echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate. La nivelul Regiunii Centru mai sunt 2 proiecte ce solicita fonduri pentru reabilitarea ambulatoriilor de spitale, pentru care se vor semna in urmatoarea perioada contractele de finantare nerambursabila, unul dintre ele fiind localizat in municipiul Targu Mures si celalalt in orasul Cugir-Alba. 

Read more...

Garda Romană de la Apulum…în Bulgaria

  Garda Romană de la Apulum va participa în acest weekend la Festivalul antic de la Plovdiv (Bulgaria). Este prima ieşire în afara graniţelor ţării a reenactorilor albaiulieni care dau viaţă Legiunii a XIII-a Gemina.
  Acestă participare confirmă o dată în plus succesul de care se bucură proiectul Muzeului Naţional al Unirii din Alba Iulia, care a debutat anul trecut la sfârşitul lunii octombrie. Asta pentru că voluntarii care compun Garda Romană s-au făcut deja remarcaţi în România la festivalurile de reconstituire istorică la care au participat, cum au fost cele de la  Porolissum Fest (Moigrad/ Sălaj), Dac Fest (Costeşti/ Hundedoara), Călugăreni (Harghita) sau Zalău (Sălaj). De asemenea, să nu uităm de numerosul public care a asistat în fiecare zi de vineri, din lunile iulie şi august, la spectacolul oferit de romani şi daci în faţa Porţii a IV-a din Cetatea Alba Carolina.
  De subliniat că toate aceste acţiuni au drept scop promovarea şi punerea în valoare din punct de vedere turistic a importantelor obiective arheologice romane care se găsesc la Alba Iulia, oraş care se întinde peste anticul Apulum. În acest sens se înscrie şi participarea Legiunii a XIII-a Gemina de la Apulum la festivalul de la Plovdiv, unul dintre cele mai vechi oraşe din Europa, care deţine un impresionant patrimoniu trac, grecesc şi roman.
  Deplasarea este susţinută de Primăria Municipiului Alba Iulia, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia, Societatea de Transport Public Alba Iulia (S.T.P.), S.C. Elit S.R.L. şi Asociaţia Culturală Apulum Reenactment. 

Read more...

1 miliard de euro, nota de plată a României pentru un război cu Siria

  Chiar dacă nu vom fi implicați direct într-un eventual conflict armat în Orientul Mijlociu, economia locală va avea de suferit. Tensiunile din zonă influențează deja negativ prețul carburanților, exporturile, cursul de schimb ori investițiile
  În linie dreaptă, de la București la Damasc sunt cam 1.500 de kilometri. Capitala siriană este mai aproape decât Parisul ori Londra. Dar nu distanța relativ mică este cea care ar trebui să ne dea fiori în cazul declanșării unui conflict internațional în zonă, ci pierderile economice directe și indirecte pe care le-am putea suferi. Calculele „Capital“ arată că acestea ar putea ajunge la circa un miliard de euro în condițiile unui război de un an, fiind luate în calcul scumpirea carburanților, pierderile exportatorilor și ale transportatorilor ori fluctuațiile cursului valutar
  Unul din principalele motive de îngrijorare îl reprezintă diminuarea exporturilor. Trebuie spus de la început că Siria nu este unul dintre principalii parteneri comerciali ai României. În ultima perioadă, când exporturile și importurile autohtone s-au măsurat în zeci de miliarde de euro anual, firmele noastre au vândut în Siria produse în valoare de sub 200 de milioane de euro pe an și au cumpărat de acolo mărfuri de numai câteva milioane de euro. Cele mai căutate produse românești au fost cele alimentare (cu precădere animale vii ori carne) și „materialele crude, necomestibile“, urmate de mașini și echipamente de transport și de combustibili minerali și lubrifianți.
  Deși aparent destul de mici, sumele de mai sus nu sunt totuși deloc de neglijat, iar la nivel de companie milioanele cu pricina pot face diferența între a rămâne pe profit sau a simți ameninţarea falimentului. Așa că impactul conflictului asupra relațiilor comerciale bilaterale, care s-a simțit destul de rapid (exporturi de 71 de milioane de euro în 2012 față de 175 de milioane de euro în 2011), a pus în pericol zeci, dacă nu sute de firme locale și mii de locuri de muncă. Printre cei afectați se numără și crescătorii de oi. Încă din primăvară aceștia au simțit o scădere a crererii, atât din Siria, cât și din alte state din zonă, după cum dezvăluia Ion Avram, preşedintele  Asociaţiei Crescătorilor de Ovine şi Caprine „Mioriţa“ din Vrancea, care trimitea anual 30.000-40.000 de miei și berbecuți spre Siria și Turcia.
  „Au fost pierdute contracte, sunt probleme cu confirmarea acreditivelor din statele arabe, unele din ele au probleme cu devalorizarea monedelor locale. În plus, statul, în loc să ne ajute să găsim alte piețe, ne bagă bețe în roate, și birocrația și lipsa de transparență ne fac să nu putem onora comenzile“, spune Stela Dumitriu de la Patronatul Crescătorilor și Exportatorilor de Ovine.
O escaladare a tensiunilor (în sensul în care războiul civil se va transforma într-un conflict internațional) ar duce, cel puțin temporar, la încetarea totală a comerțului cu sirienii. Cu alte cuvinte, firmele care acum doi ani vindeau acolo în valoare de 175 de milioane de euro vor fi nevoite să-și găsească alte piețe ori să-și scadă producția.
  Mai grav, unii analiști nu exclud varianta ca o intervenție militară în Siria să ducă, în cele din urmă, la instabilitate în întreaga regiune. Caz în care ar putea fi puse în pericol, într-o măsură mai mare sau mai mică, relațiile comerciale cu state precum Israel (exporturi de 225 mil. euro și importuri de 136 mil. euro anul trecut), Iran (exporturi de 252 mil. euro și importuri de 14 mil. euro), Iordania ori Liban (exporturi de 104, respectiv 138 mil. euro în 2012). Nu trebuie uitat că și unul din principalii parteneri comerciali ai României, Turcia (exporturi de 2,5 miliarde de euro și importuri de 1,8 miliarde de euro în 2012), are graniță comună cu Siria și ar putea fi implicată, chiar și limitat, într-un eventual conflict regional.
  O scădere accentuată au suferit și relațiile economice dintre Siria și Uniunea Europeană. Dacă în 2010 țările din UE importau din țara condusă de Bashar al-Assad mărfuri în valoare de 3,6 miliarde de euro și exportau de 3,7 miliarde, izbucnirea violențelor s-a simțit imediat: în 2011, exporturile au scăzut cu circa 18% și importurile cu 11%, iar în 2012 comerțul bilateral literalmente s-a prăbușit. A fost, fără îndoială, efectul restricțiilor impuse de Bruxelles asupra relațiilor comerciale cu Damascul, adoptate în mai 2011. Printre ele, interdicția de a mai importa produse petroliere și de a exporta produse cu dublă utilizare (în mod normal folosite în scopuri civile, dar care pot fi utilizate și în domeniul militar), echipamente și tehnologie pentru industria de petrol și gaze, anumite echipamente de telecomunicații, dar și bunuri de lux.
  În vremurile dinaintea conflictului sirian, companiile europene exportau spre această țară din Orientul Mijlociu cu precădere mașini și echipamente de transport, combustibili, produse chimice și alimente și importau mai ales produse petroliere (3,3 miliarde de euro în 2010). Iar UE era principalul partener comercial al Siriei. Astăzi, lucrurile s-au schimbat semnificativ și rămâne de văzut când și dacă firmele europene își vor recăpăta pozițiile pierdute.
  Un conflict internațional în Siria ar putea avea ca rezultat și instabilitate monetară. Analiștii spun că dolarul ar fi câștigătorul incontestabil al acestui scenariu. Moneda americană s-ar putea întări serios în fața euro, căci un astfel de război ar îndrepta investitorii către titluri suverane și moneda SUA. În acest context, ceea ce se pierde la ora actuală din dobânzile bancare reduse și comisioanele mari practicate de bănci la depozitele în dolari s-ar putea câștiga în viitor din fluctuațiile cursului de schimb. Nu sunt excluse nici devalorizări pentru monedele estice (inclusiv pentru leu), percepute de mulți investitori ca aparținând unor economii aflate în imediata apropiere a conflictului.
  De suferit ar avea și transportatorii navali autohtoni. Aceștia resimt deja tensiunile din zonă (inclusiv cele care au legătură cu Egiptul și cu canalul Suez), chiar dacă momentan pierderile nu pot fi cuantificate. „Chiar dacă situația s-a inflamat serios în Mediterana de Sud-Est, tradingul continuă, uneori întârziat de anumite interdicții de acostare a navelor în unele porturi pentru realizarea de transferuri de echipaje“, spune unul dintre cei mai mari armatori români, Gheorghe Bosânceanu. Acesta arată că, așa cum este caracteristic zonelor de conflict, se observă o scădere a volumelor transportate atât în ce privește importurile, cât și exporturile țărilor din zona respectivă, fapt care, în anumite cazuri, poate conduce la scăderea navlului și, implicit, a profiturilor transportatorilor pe apă.
  Mai trebuie menționat că, anul acesta, peste 50% din exporturile de grâu ale României au fost direcționate spre Egipt, ceea ce creează o foarte mare vulnerabilitate pe această zonă, mai ales că mărfurile contractate prin licitație nu sunt încă plătite, iar o eventuală intrare în incapacitate de plată a acestei țări ar crea ceva probleme agenților din România care au câștigat astfel de licitații. În mare parte, însă, de livrarea grâului românesc licitat până acum se ocupă traderii internaționali. Totuși, escaladarea unei astfel de situații ar pune o presiune și mai mare pe prețul cerealelor românești, afectate deja de producția ridicată și cererea mică. Egiptul este cel mai mare importator de grâu la nivel mondial, cu achiziţii de opt-zece milioane de tone anual și o piaţa în care comercianţii din România au reuşit să intre abia în ultimii doi ani.
  Tensiunile din Orient riscă să pună sub semnul întrebării și evoluțiile de pe piața locală de capital. Prima ofertă publică inițială la BVB, cea a Nuclearelectrica, va începe săptămâna pe 9 septembrie. Listarea, prima după 2008, pare urmărită de ghinion: a evitat perioada iulie-august, când era programată inițial, dar se vede lovită de situația conflictuală din Orient. Volumele de tranzacționare de pe piața noastră, oricum mici, s-au redus și mai mult în ultimele săptămâni, semn că investitorii așteaptă clarificarea situațiilor tulburi din zona internațională. Printre care la loc de cinste se află conflictul din Siria. Investitorii de pe piața de capital nu văd niciodată cu ochi buni astel de situații, iar cea mai comună reacție este cea de retragere, ceea ce poate însemna și reținere în a cumpăra acțiunile unui producător de energie nucleară. Partea bună este că oferta Nuclearelectrica este destul de mică, între 65 și 85 de milioane euro, și ar putea fi acoperită integral de investitorii locali.
  1 miliard de euro este impactul anual estimat asupra economiei românești al unui eventual război în Siria
Sursa: www.capital.ro

Read more...

Lucrări de întreţinere la mai multe şcoli din municipiul Alba Iulia

  Administraţia locală a Municipiului Alba Iulia prezintă stadiul lucrărilor de reparaţii la şcoliile din oraş, care în doar câteva zile vor trebui să îi primească pe elevi în condiţii optime.
  Conform uzanțelor și practicilor curente pe perioada vacanțelor de vară sunt abordate lucrări de întreținere la mai multe instituții de învățământ administrate de municipalitate.
  Au fost identificate ca fiind necesare diverse tipuri de reparații curente, dar și intervenții majore. La grădinița 11 s-a înlocuit pardoseala cu parchet pe o suprafață de 213 mp și s-au igienizat trei săli. De asemenea au fost prevăzute hidroizolații și zugrăveli lavabile pe o suprafață de 350 mp.
  Grădinița nr. 15 a beneficiat de termoizolare pereți și zonă de acces 45 mp precum și pentru două săli de clasă.
  În această toamnă, la Colegiul “Dorin Pavel” se va reface rețeaua termică afectată pe o lungime de 250 ml, implicit lucrări de refacere a carosabilului pe o suprafață de 80 mp.
  In plus fata de ce era prevazut, s-a semnalat necesitatea unor intervenții de urgență la două săli de clasă din cadrul Colegiului “Horea, Closca si Crisan” Alba Iulia, unde tavanul și tencuiala s-au deteriorat. Lucrările vor fi finalizate în timp util, pentru ca noul an școlar să înceapă în condiții optime. 
  În perioada următoare se va finaliza procedura de achiziție a lucrărilor ce vizează școala generală “Ion Agârbiceanu”.  Elementele tehnice sunt complexe și vor remedia un neajuns actual prin amenajarea curții interioare. Sunt prevăzute terasamente pe o suprafață de 4150 mp și realizarea de platforme pe o suprafață de 3240 mp. Ulterior, pe aceste amplasamente se va amenaja un teren de sport prevăzut cu iarbă artificială, împrejmuit cu gard (total 800 mp). În prima etapă se vor executa conform limitei bugetare actuale pe 2013 ( 300 000 lei) terasamentele și platformele.  Terenul va beneficia și de o instalație nocturnă ce înglobează 6 corpuri de iluminat. De asemnea sunt prevăzute rigole de scurgere ape pluviale pe 150 ml și amenajarea de spații verzi – 690 mp.
  Toate unitățile de învățământ din municipiu sunt pregatite pentru desfășurarea anului scolar 2013-2014 din punct de vedere administrativ.


Read more...

S-au dedat la struguri şi s-au ales cu dosare penale

  În cursul zilei de miercuri, 11 septembrie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, au întocmit actele premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, faţă de S.F., un bărbat de 40 de ani şi S.T., o femeie de 37 de ani, ambii din comuna Jidvei, care în perioada 06-11.09.2013, au sustras, în mod reperat, struguri dintr-o fermă viticolă din localitatea Bălcaciu.
  Cantitatea de 420 de kg de struguri, sustrasă de ce doi suspecţi a fost recuperată de poliţişti de la domiciliul lor şi restituită societăţii păgubite.
  Cercetările sunt continuate.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686