Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/templates/gk_news/lib/framework/helper.layout.php on line 177

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/includes/application.php on line 539

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/templates/gk_news/lib/framework/helper.layout.php on line 177

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/includes/application.php on line 539

Items filtered by date: Thursday, 24 October 2013 - Like - stiri Alba Iulia

Amplasarea radarelor vineri, 25 octombrie

Drumul Naţional 1 – Galda de Jos – Teiuş - Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj
Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa - limită judeţul Sibiu
Drumul Naţional 1 – Alba Iulia - Sebeş – Cut – Cunţa
Drumul Naţional 1 – Alba Iulia –Sântimbru – Oiejdea
Drumul Naţional 7 – Săliştea – limită cu judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 7-Alba Iulia – Şibot - limită judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 14 B  - Blaj – Şona – Jidvei - Cetatea  de Balta - Bălcaciu - Biia 
Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori – Daia Romana
Drumul Naţional 74 A - Câmpeni –Vadu Moţilor - Albac
Drumul Naţional 74 - Alba Iulia - Miceşti - Ighiu
Drumul Naţional 74 - Abrud –– Bucium Cerbu - Zlatna – Feneş
Drumul Naţional 75 - Baia de Arieş – Lupşa
Drumul Judeţean 750 C - Teiuş – Stremţ
Alba Iulia – Bulevardul Încoronării - Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac
Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian
Cugir - strada Victoriei

Read more...

Semnificaţiile datei de 25 octombrie

  • Published in Monden

  De-a lungul timpului, în cea de-a 298 –a zi a anului s-au întâmplat multe evenimente care au influenţat societatea umană. Vă prezentăm câteva dintre acestea:
-1147: O armată a cruciaților sub conducerea lui Conrad al III-lea al Germaniei a fost învinsă în bătălia de la Dorylaeum de către trupele Sultanatului de Rum.
-1154: Henric al II-lea al Angliei devine rege al Angliei.
-1415: Războiul de O Sută de Ani: Armata lui Henric al V-lea al Angliei a înfrânt armata franceză în Bătălia de la Azincourt.
-1501: Magnați polonezi își impun controlul asupra regalității (privilegiile de la Mielnik).
-1529: Regele Henric al VIII-lea al Angliei îl demite pe cardinalul Thomas Wolsey din funcția de cancelar, deoarece acesta refuzase să legitimizeze relația suveranului cu Anne Boleyn.
-1671: Giovanni Domenico Cassini descoperă satelitul Iapetus, o lună a planetei Saturn.
-1722: În catedrala din Reims, Ludovic al XV-lea în vârstă de 12 ani este uns rege al Franței.
-1760: După moartea bunicului său, George al III-lea devine rege al Marii Britanii.
-1854: În timpul războiului Crimeii, în Bătălia de la Balaklava, are loc dezastruoasa șarjă a cavaleriei ușoare britanice.
-1917: La Petrograd, bolșevicii au declanșat o insurecție și au lansat un asalt asupra palatului de iarnă, declanșând Revoluția din Octombrie.
-1927: În urma scufundării vaporului de lux italian Principessa Mafalda în apropierea orașului Porto Seguro (Brazilia), 312 persoane își pierd viața.
-1935: A avut loc, la Opera Română, premiera operei bufe „O noapte furtunoasă” de Paul Constantinescu (libretul dupa I.L. Caragiale), sub bagheta lui Ionel Perlea.
-1936: Adolf Hitler și Benito Mussolini au creat Axa Roma–Berlin.
-1944: În al doilea război mondial, armata română intră în orașul Carei, preluând controlul asupra întregului teritoriu pierdut în urma Dictatul de la Viena din 1940.
-1944: Japonia lansează primul atac kamikaze în timpul Bătăliei din Golful Leyte.
-1950: China intră în Războiul din Coreea, de partea Coreei de Nord.
-1965: A fost înființat, la Mangalia, primul Muzeu al Marinei.
-1971: Cu Rezoluția ONU 2758, Republica Populară Chineză se alătură Organizației Națiunilor Unite. De atunci Taiwanul nu mai este reprezentat în ONU.
-1974: A avut loc premiera piesei Matca, de Marin Sorescu.
-1983: Forțele militare americane au invadat statul Grenada, șase zile după ce primul ministru Maurice Bishop și câțiva susținători ai acestuia au fost executați în timpul unei lovituri de stat.
-1999: A avut loc primul transplant de cord, efectuat la Spitalul de Urgență Floreasca de o echipă de medici condusă de conf. dr. Șerban Brădișteanu.
-2001: Microsoft a lansat Windows XP.
Sărbători
România: Ziua Armatei Române
Kazahstan: Ziua națională - Aniversarea Republicii.
în calendarul ortodox: Sf. Mucenici Marcian și Martirie; Sf. Mucenic Valerian; Sf. Tavita
în calendarul greco-catolic: Sf. Marcian și Martiriu († 358, Constantinopol); Sf. Valerian, martir; Sf. Tabita
în calendarul romano-catolic: Sf. Crisant și Daria, soți, martiri († ca. 304, Roma)
în calendarul lutheran: Philipp Nicolai, pastor († 1608, Hamburg)
(wikipedia.org)

Read more...

HOROSCOP - Ce spun astrele pentru weekend-ul 25-27 octombrie

  • Published in Monden

  Astrotendinta in weekend-ul 25-27 octombrie - Aspectele astrale indica configuratii care favorizeaza transformarile la cel mai profund nivel al fiintei. Se recomanda mai multa introspectie si rabdare in descifrarea mesajelor transmise de evenimentele trecute.

Berbec - Excesul de energie poate sa fie dificil de controlat si sa initiati actiuni pe care le veti abandona ulterior... Mai multa disciplina in gandurile emise va intareste increderea in voi insiva!

Taur - Pretentiile va sunt foarte inalte si tindeti sa criticati ceea ce nu va convine. Atentia fata de emotiile neexprimate va poate ajuta sa depasiti conflictele rationale mai vechi!

Gemeni - Aveti posibilitatea de a va imbunatati relatiile cu persoanele apropiate urmandu-va presimtirile si instinctele. Fiti cat mai generosi si altruisti si veti fi incantati de rezonantele trezite...

Rac - Evenimentele se petrec cu o viteza greu de controlat, aspect care va determina sa fiti mai retinuti in actiuni. Salvarea aparentelor este o obisnuinta de care ati putea scapa fara sa pierdeti ceva...

Leu - Intensitatea dorintelor si trairilor voastre sufletesti face sa atrageti atentia in toate conjuncturile in care va aflati. Folositi-va carisma si calitatile constientizate intr-un sens constructiv deoarece primiti inspiratia de a va implini visele!

Fecioara - Aveti parte de o buna stabilitate in preocuparile initiate de voi. Este bine sa va pastrati indrazneala si in situatiile in care sunteti obisnuiti sa va retrageti!

Balanta - Influenta persoanelor apropiate merita toata atentia voastra, deoarece va ajuta sa va urmati proiectele. Adevaratele realizari au legatura cu regasirea increderii in voi insiva...

Scorpion - Conflictele din acest sfarsit de saptamana au menirea de a va arata ceea ce ati cultivat in ultima perioada. Coincidentele va aduc informatii utile in redefinirea unor noi principii de viata!

Sagetator - Sunteti explozivi si dornici de afirmarea personalitatii. Este o perioada potrivita pentru a va debarasa de sentimentele negative!

Capricorn - Pastrati-va rabdarea in situatiile provocatoare deoarece astfel va aratati adevarata valoare! Lupta pentru putere va atrage in actiuni care va pot amplifica vulnerabilitatea.

Varsator - Relatiile de asociere si parteneriatele primesc influente care scot la suprafata adevaruri ascunse. Fiti cat mai prudenti in promisiunile facute si alegeti ceea ce vi se potriveste!

Pesti - Afirmarea individualitatii fara nici o rezerva este sfatul potrivit pentru a fi urmat. Asumati-va responsabilitatile fara nici o teama deoarece tot ceea ce vi se intampla sunt experiente necesare dezvoltarii voastre!

Read more...

De ziua sa, REGELE MIHAI le pregăteşte românilor O SURPRIZĂ

  Regele Mihai I s-a născut la 25 octombrie 1921, la Sinaia. Este fiul legitim al Regelui Carol al II-lea şi al Reginei-mamă Elena.
  Casa Regală a României a anunţat, printr-un comunicat, că vineri, 8 noiembrie, la ora 10.00, Regele Mihai va deschide porţile Palatului Elisabeta din Capitală. Evenimentul va marca, astfel, împlinirea vârstei de 92 de ani a Regelui, dar şi ziua sa onomastică.

"În ziua de vineri, 8 noiembrie 2013, la ora 10, Regele Mihai I deschide porţile Palatului Elisabeta tuturor celor care doresc să-i ureze la mulţi ani cu ocazia zilei de naştere şi a zilei onomastice. Majestatea Sa împlineşte 92 de ani în ziua de 25 octombrie 2013, iar în ziua Sfinţilor Mihail şi Gavriil sărbătoreşte public ziua de naştere, împreună cu cea onomastică.
Români din toată ţara şi din Basarabia sunt aşteptaţi cu plăcere la Palatul Elisabeta. La ora 11, Majestatea Sa va ieşi în balconul palatului, pentru a saluta participanţii. Cu ocazia evenimentului va avea loc, timp de trei sferturi de oră, un concert în aer liber", se arată în comunicatul Biroului de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I.
Regele Mihai I s-a născut la 25 octombrie 1921, la Sinaia. Este fiul legitim al Regelui Carol al II-lea şi al Reginei-mamă Elena.
  Palatul Elisabeta este locuinţa din Bucureşti a Regelui Mihai al României. Clădirea a fost proiectată în 1930 de către arhitectul Duiliu Marcu într-o combinaţie de stil maur şi brâncovenesc.
  Palatul a fost construit în 1936 pentru Regina Elisabeta a Greciei, născută Principesă a României, prima fiică a Regelui Ferdinand I al României şi a Reginei Maria a României, soră a Regelui Carol al II-lea al României, însă nu a fost locuit prea mult de către fosta regină a Greciei, deoarece aceasta s-a retras la reşedinţa ei de la ţară, Castelul Banloc.
  După bombardarea Palatului Regal de pe Calea Victoriei, la 24 august 1944, Regele Mihai I a cerut permisiunea mătuşii sale de a-şi muta curtea, temporar, în palatul Elisabeta. Într-unul dintre saloanele de la etaj, Regele Mihai a fost forţat să abdice, la 30 decembrie 1947.
  Palatul s-a aflat în proprietatea Principesei Elisabeta până la naţionalizarea lui în 1948.
Sursa:libertatea.ro

Read more...

15-17 octombrie:Festivalul de Folk „Ziua de Mâine” la Alba Iulia

  A IX-a ediţie a festivalului consacrat de folk “Ziua de mâine” se va desfăşura ca de obicei la Alba Iulia în perioada 15-17 noiembrie. Casa de cultură a Sindicatelor va fi punctul de întâlnire a celor mai importante personalităţi ale folkului românesc.
  Chiar dacă programul întregului festival nu este definitivat se ştie deja că pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba iulia vor urca “Cei 4 corifei”( Nicu Alifantis, Alexandru Andrieş, Mircea Baniciu şi Mircea Vintilă), Ioan Gyuri Pascu şi Ducu Berţi
  Tinerii interpreți care doresc să se înscrie în concurs pentru premiile Festivalului de Folk „Ziua de Mâine” pot să trimită înregistrări până în data de 10 noiembrie, însă mai multe detalii vor fi publicate pe pagina de internet a festivalului, în următoarele zile.
  Bugetul Festivalului de Folk „Ziua de Mâine” este, în acest an, 150.000 lei, alocați de Consiliul Județean Alba. Accesul în săli se va face exclusiv pe bază de bilete, ce pot fi achiziționate de la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor.

Read more...

Cota unică de impozitare "nu se va majora"

  Premierul Victor Ponta a precizat joi, la Bruxelles, că în acest moment nu se ia în calcul o creştere a cotei unice de impozitare. Şeful guvernului a cerut ministrului finanţelor să îi prezinte mai multe scenarii pentru construcţia bugetului pe anul viitor, având în vedere şi gradul de colectare a veniturilor bugetare în cursul acestui an, mai mic decât se estimase iniţial. "Am cerut de la ministrul de finanţe, discutând, evident, împreună cu şeful ANAF diverse scenarii. Putem să scădem TVA, putem să scădem CAS, putem nu doar să indexăm pensiile, ci să mărim eventual salariul minim.  "S-au discutat diverse scenarii. Nu mi-a fost prezentat încă rezultatul acestor scenarii, dar cota unică, conform programului de guvernare şi acordului în USL, poate şi eu cred că ar fi bine să fie scăzută pentru categoriile de persoane care au venituri reduse - o scădere la 12% şi la 8%", a declarat Victor Ponta.
  Şi liberalii dau asigurări că nivelul de impozitare a veniturilor nu va creşte cât timp PNL se află la guvernare.
  Potrivit ministrului de finanţe, Daniel Chiţoiu, cota de 16% este parte a programului convenit până la sfârşitul legislaturii, în 2016.
  Discuţiile în cadrul USL, privind nevoia de venituri suplimentare pentru bugetul de anul viitor, au provocat însă reacţia întregului spectru politic.
  Copreşedintele USL, liberalul Crin Antonescu, a declarat, joi, la Slatina, că nimeni nu a venit cu propunerea majorării cotei unice, dar că a exista o discuţie preliminară, iar cea de fond se va desfăşura săptămâna viitoare, în perspectiva construcţiei bugetare.
  La rândul său, ministrul finanţelor, liberalul Daniel Chiţoiu, a precizat, tot joi, la o dezbatere, la Timişoara, că nu se va majora cota unică de impozitare. "Angajamentul politic şi, de asemenea, angajamentul guvernării, este, ca, pe perioada 2013 - 2016, cota unică de impozitare, de 16%, să nu crească", a spus Daniel Chiţoiu.
  PDL atrage atenţia Guvernului că va iniţia o moţiune de cenzură, pentru care va cere şi sprijinul PNL, dacă se va mări cota unică de impozitare.
  Purtătorul de cuvânt al partidului, Adriana Săftoiu, a declarat că, prin această majorare, firmele şi cetăţenii vor pierde miliarde de lei anual. "Românii şi firmele vor trebui să scoată din buzunar aproximativ 11 miliarde de lei, anual. În schimb, prin reducerea TVA, de la 24 la 22%, Victor Ponta lasă economiei aproximativ 5 miliarde de lei. "Din păcate, acest model a fost aplicat şi în cazul reducerii TVA la pâine, dând economiei 100 milioane de lei şi luând din buzunarul românilor peste 500 de milioane de lei", a declarat Adriana Săftoiu.
  UDMR se pronunţă împotriva măririi cotei unice de impozitare. Vicepreşedintele politic, László Borbély, a arugmentat că, actuala cotă unică, de 16%, a generat rezultate bune. "Nu suntem de acord cu mărirea cotei unice. Pentru că a funcţionat bine, este stabilitate. "Şi ceea ce păgubeşte România că tot timpul schimbăm legislaţia", susţine László Borbély.
  Şi liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochiţoiu, respinde posibilitatea de a se mări cota unică de impozitare şi mărirea bazei de impozitare şi aplicarea unor soluţii concrete de sprijinire a întreprinderilor mici şi mijlocii.
Sursa:romania-actualitati.ro

Read more...

Sâmbătă şi duminică la Blaj şi Mogoş: evenimentul ,,Monseniorul Octavian Barlea- 100 de ani de la naştere"

  La sfârşitul acestei săptămâni se va desfăşura o serie de evenimente dedicate împlinirii a 100 de ani a Monseniorului Octavian Barlea. Astfel, sâmbătă şi duminică se vor derula mai multe manifestări legate de acest eveniment şa Blaj şi la Mogoş:

Sâmbătă,26 octombrie

ora 17- Slujba Parastasului
ora 17,30 - sesiunea de comunicari moderata de pr.conf.dr. Ioan Mitrofan
                1. cuvantul oficialitatilor: P.S. dr. Claudiu Pop, episcopul Curiei Arhiepiscopale si Ion Dumitrel presedintele Consiliului judetean Alba
                   2. Octavian Barlea-repere biografice, prezinta pr. Ioan-Irineu Farcas
               3. Octavian Barlea, istoric al Bisericii Romane Unite, prezinta prof.univ.dr.Ovidiu Ghitta
                  4. Intermezzo muzical cu cvartetul Asociatiei Regale din Alba Iulia
                 5. Lansari de carte: Octavian Barlea, Biserica Romana Unita si problema nationala (prezinta prof.univ.dr.Iacob Marza), Ocravian Barlea, Spre o noua fata a Bisericii Romane Unite (prezinta pr.conf.univ.dr.Cristian Barta), Carmen Banta, Ovidiu Barlea, editie critica din fondurile documentare inedite (prezinta diacon prof.univ.dr. Ioan Buzasi)
 
Duminica, 27 octombrie

-Sala festiva a Primariei Mogos, ora 13: Comemorarea celor doi frati Octavian si Ovidiu Barlea
-Vizitarea Bibliotecii ,,Ovidiu Barlea,, si lansarea programului ,,Biblionet,, in comuna Mogos
 -Caminul Cultural Mogos, ora 14: lansarea cartilor:Octavian Barlea, Biserica Romana Unita si problema nationala (prezinta prof.univ.dr.Iacob Marza), Ocravian Barlea, Spre o noua fata a Bisericii Romane Unite (prezinta pr.conf.univ.dr.Cristian Barta), Carmen Banta, Ovidiu Barlea, editie critica din fondurile documentare inedite (prezinta diacon prof.univ.dr. Ioan Buzasi) si spectacol folcloric sustinut de Ansamblul Folcloric al Judetului Alba.
  Evenimentul ,,Monseniorul Octavian Barlea- 100 de ani de la nastere,, este organizat de Consiliul Judeţean Alba, Mitropolia Unită Greco-Catolică Blaj, Centrul de Cultură Augustin Bena Alba şi Parohia Romană Unită din Munchen.

Read more...

Sâmbătă, 26 octombrie, ora 16:00, la Alba Iulia: CSU -CSM Oradea

  • Published in Sport

  Meci cu o singură variantă, victoria, pentru CSU Alba Iulia. Echipa universitară va întâlni sâmbătă, 26 octombrie, cu începere de la ora 16:00, în Sala de sport a Universității din Alba Iulia pe CSM Oradea, într-un meci care contează pentru etapa a V-a a Campionatului Național de baschet feminin. Partida se anunță a fi un galop de sănătate pentru echipa gazdă, având în vedere că joacă pe teren propriu, are un lot mult mai valoros decât al orădencelor, obiective mult mai îndrăznețe, dar și avantaj clar în întâlnirile directe. Totuși, universitarele trebuie să trateze partida cu seriozitate și concentrare, deoarece în acest debut de sezon formația din județul Bihor a reușit să transfere in extremis 4 jucătoare din SUA, pentru a-și întări lotul și a evita situația în care s-a aflat sezonul precedent, pe care l-a încheiat fără victorie.
  În acest debut de sezon, trupa din Alba Iulia a pornit mai bine decât orădencele și a reușit trei victorii în patru etape (cu BCM Danzio Timișoara, CSM Târgoviște și Rapid București), singura înfrângere venind cu campioana ICIM Arad. De cealaltă parte, CSM Oradea are o victorie (prima după un an de zile), obținută cu Universitatea Cluj-Napoca și două înfrângeri, partida din etapa a IV-a cu BCM Danzio Timișoara fiind amânată.
  În întâlnirile directe, avantajul este clar de partea echipei CSU Alba Iulia, care conduce cu scorul de 8-4, reușind să câștige ultimele opt partide față în față. Ultima dintre ele (scor 132-40) a stabilit chiar mai multe recorduri, printre care: cea mai mare diferență de puncte într-un meci, dar și cele mai multe puncte marcare într-o dispută de o formație, în sezonul precedent.
  În ultima partidă disputată în campionat, CSU Alba Iulia a câștigat clar miercuri, 23 octombrie, în deplasare cu Rapid București, scor 83-35, și are în acest moment trei victorii și o înfrângere după patru etape scurse din Liga Națională de baschet feminin. (comunicat CSU Alba Iulia)

Read more...

Duminică trecem la ora de iarnă

  În dimineaţa zilei de duminică, 27 octombrie, se va trece de la ora de vară la ora legală oficială standard, denumită de mulţi şi drept "ora de iarnă".În fiecare an, în ultima duminică din octombrie se trece la ora legală oficială. Anul acesta, schimbarea va avea loc în dimineaţa zilei de duminică, 27 octombrie, când ceasurile vor fi date cu o oră înapoi, adică ora 04:00 va deveni ora 03:00.
  Schimbarea orei se face de două ori pe an - în ultima duminică din martie, când se trece la ora de vară şi în ultima duminică din octombrie, când se revine la ora oficială.
  Celebrul om de ştiinţă Benjamin Franklin a fost primul care s-a gândit la ora de vară, în anul 1784. Acesta a scris un eseu, "Economical Project", în care a formulat câteva idei pentru economisirea uleiului folosit la lămpile de iluminat, una din ele fiind modificarea orelor  pe parcursul verii. Această idee a fost preluată de William Willett, un constructor britanic, care a propus în 1907 să se adauge 20 de minute în fiecare duminică din aprilile pentru a profita de lumina soarelui. Aceste minute urmau a fi scăzute în duminicile lunii septembrie.
  Primii care au introdus ora de vară au fost germanii, începând cu anul 1916 (între 30 aprilie - 1 octombrie), scrie Observatorul Astronomic. Au urmat britanicii, care au introdus ora de vară tot în 1916 (21 mai - 16 octombrie). Au urmat Belgia, Denemarca, Franţa, Italia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Portugalia, Suedia, Turcia şi Tasmania. Abia în 1966, SUA a introdus ora de vară în toate statele sale, precum şi alte 70 de ţări din lume.
  În România, ora de vară a fost introdusă prima oară în 1932 (între 22 mai - 2 octombrie). Din 1933 până în 1940, ora de vară a fost introdusă în prima duminică din aprilie până în prima duminică din octombrie, iar din 1941 până în 1979 nu s-a mai folosit ora de vară. Reintroducerea s-a produs în 1979, iar până în 1996, se trecea la ora de vară la sfârşitul lui martie până la sfârşitul lui septembrie. Din 1997 se trece la ora de vară începând cu ultima duminică din marte până în ultima duminică din octombrie.
  În 2014, trecerea la ora de vară va avea loc pe 30 martie, iar revenirea la ora legală oficială se va face pe 26 octombrie.

Read more...

Teo a castigat 70.000 euro!

  • Published in Monden

 

 

 

In urma cu 5 ani, Teo s-a asociat cu medicul nutritionist Gabriela Man, si au lansat pe piata o faina care nu ingrasa. Cand firma Dietetica a lansat produsul pe piata, Teo s-a implicat masiv in promovarea acestuia. Intre timp, intre cele doua asociate au aparut neintelegeri, iar Teo a vrut sa-si recupereze cei 70.000 euro pe care i-a bagat in firma.

Vedeta a urmat calea legii si a actionat in judecata firma pentru a-si recupera banii. Chiar daca a castigat procesul, Teo nu a primit banii, deoarece firma este in faliment.

“Este primul proces din viaţa mea. Să nu vă gândiţi că ne-am dus la tribunal ca să ne păruim. Este un demers pur legal. Pur şi simplu nu ne-am înţeles”, a declarat Teo Trandafir pentru Click.

„Teo nu m-a dat pe mine în judecată, ci firma în care e şi ea în continuare asociată. Ea s-a dat pe ea în judecată, iar dacă a câştigat, tot ea trebuie să dea banii. Banii i-a băgat în firmă, nu la mine în buzunar şi s-au dus spre utilaje. Oricum, firma e dată în faliment de un furnizor. Fiind în faliment, cei care au pretenţii se înscriu la masa credală. Dacă au ce să ia din firmă, iau, dacă nu, nu. Ea nu are proces cu mine, ci cu ea şi cu mine”, a completat nutriţionistul Gabriela Man pentru Click.

Sursa: reginele.ro

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686