Items filtered by date: Wednesday, 13 November 2013 - Like - stiri Alba Iulia

Dan Petrescu, dorit de o echipa de top din Premier League

  • Published in Sport

Dan Petrescu ar putea ajunge in aceasta iarna in Premier League, informeaza Realitatea.net, citand presa britanica.

Dan Petrescu si Roberto Di Matteo (ex-Chelsea) se afla printre variantele pentru inlocuirea olandezului Martin Jol la conducerea tehnica a echipei Fulham, informeaza dailymail.co.uk, preluat de Mediafax.

Fulham doreste sa-l inlocuiasca pe Martin Jol, care nu a avut un start prea bun de sezon la gruparea londoneza.

"Fostii coechipieri ai formatiei Chelsea, Dan Petrescu, in prezent antrenor la Dinamo Moscova, si Roberto Di Matteo, se afla printre posibilii inlocuitori", a notat dailymail.co.uk.

Dupa disputarea a 11 etape, echipe Fulham ocupa locul 18, retrogradabil, cu 10 puncte.

Sursa: corectnews.com

Read more...

Interzis in timpul interviului!

Indiferent de tipul interviului sau de postul de munca oferit, trebuie sa respecti niste reguli de bun simt. Daca vrei ca intervievatorul sa isi formeze o impresie buna despre tine in urma interviului, iata cateva lucruri care sunt interzise in timpul interviului.

In primul rand, nu trebuie sa intarzii, si asta am mai spus-o de nenumarate ori. Asadar, va trebuie sa faci un mic efort si sa ajungi cu 5 minute inainte de interviu la locul respectiv.

In al doilea rand evita sa te joci cu pixul in maini, cu obiecte de pe birou, cu parul sau sa fii distras de altceva din incapere. Toate atentia ta ar trebui sa o primeasca angajatorul.

Un alt lucru foarte important, mai ales atunci cand te duci la un interviu pentru o multinationala, este ca ti se poate oferi cafea, pe care este bine sa o refuzi. Cere mai bine o apa plata sau minerala, pentru momentele in care ti se va usca gatul. La interviu nu ai venit sa stai la o cafeluta cu seful, de asta poti avea timp dupa angajare.

Un alt obicei prost la care trebuie sa renunti, in special in timpul interviului, este mestecatul gumei. Poti mesteca guma pana in momentul in care te prezinti la interviu, insa inainte sa intri in sala in care se va tine interviul arunca guma. Si chiar daca ai emotii, fumatul nu este o solutie buna, mai ales exact inainte de interviu. Nu cred ca ti-ar placea sa intre cineva la tine in birou mirosind pregnant a tutun.

Vrand sa parem mai relaxati, multi dintre noi facem greseala unor mici glume, pe care le consideram nevinovate. Insa lucrurile nu stau chiar asa, mai ales daca intervievatorul nu glumeste cu tine si este foarte serios. Asa ca inainte de a lansa glume rautacioase, “citeste” intai persoana din fata ta si vezi daca glumele cu bun simt iti sunt permise. In niciun caz nu apela la glume obscene.

Un alt sfat pe care ti-l putem da este legat de vestimentatie. Imbraca-te curat, elegant si pune mare accent pe infatisarea ta, mai ales daca vrei sa ocupi un post de front office. In acest caz, infatisarea este foarte importanta.

In plus, nu te uita din 5 in 5 minute la ceas, sa vezi cat timp a trecut sau cat vei mai sta in interviu. In fata angajatorului pare ca te grabesti si ca ai altceva mai bun de facut decat sa iti gasesti un loc de munca. Si cu siguranta niciun angajator nu isi doreste angajati neinteresati sau plictisiti.

Ii vei lasa o impresie foarte buna angajatorului daca vii de acasa cu temele facute in legatura cu postul si cu compania pentru care vrei sa lucrezi. Trebuie sa stii cateva ceva din atributiile si sarcinile job-ului nou si sa cunosti putin istoria companiei si cu ce se ocupa aceasta. Evident, arata-i angajatorului ca esti interesat si pune intrebari ori de cate ori nu esti sigur de ceva. Tine minte totusi ca tu esti cel intervievat, asa ca nu exagera cu intrebarile adresate intervievatorului.

Sursa: reginele.ro

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686