Untold și Neversea se amână pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu biletele vândute

Untold și Neversea se amână pentru anul 2021. Ce se va întâmpla cu biletele vândute

Organizatorii Untold și Neversea au anunțat că festivalurile programate vara aceasta au fost amânate pentru 2021 din cauza restricțiilor impuse de autorități. Într-un comunicat, organizatorii anunță că cei care și-au cumpărat bilete și abonamente pentru edițiile din acest an vor putea să le folosească la edițiile care se vor desfășura în următorii trei ani.

Organizatorii Untold și Neversea, programate la Cluj, respectiv Constanța, anunță că își asumă amânarea celor două festivaluri pentru anul 2021. Asupra industriei de evenimente planează incertitudinea, iar, potrivit organizatorilor, evenimentele cu peste 1000 de oameni pot fi amânate până în august.

Decizia a fost luată în contextul incertitudinii care planează asupra industriei de evenimente, a continuării condițiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună, dar și a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlament un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020.

„În contextul incertitudinii care planează asupra industriei de evenimente, a continuării condițiilor stricte prin care oamenii pot lucra împreună dar și a faptului că Ministerul Culturii a trimis în Parlamentul României un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane până pe 31 august 2020, considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care așteptau festivalurile din această vară”, au spus organizatorii, potrivit stiripesurse.ro.

„Considerăm necesar să ne asumăm noi o decizie finală, care să ofere claritate tuturor celor care așteptau festivalurile din această vară. Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea și siguranța tuturor românilor, luăm decizia de a amâna Untold și Neversea din acest an, pentru anul 2021”, au subliniat organizatorii celor două festivaluri.

Fanii care au cumpărat abonamente și bilete pentru edițiile din acest an au posibilitatea de a le transforma în abonamente și bilete Anytime, care garantează accesul la una dintre următoarele trei ediții.

Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediția din 2021 vor putea opta pentru refund în perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2021.

Untold trebuia să aibă loc în perioada 31 iulie – 2 august 2020 la Cluj-Napoca, iar Neversea la Constanța în perioada 2 – 6 iulie 2020.

 

 

 

 

Last modified onTuesday, 02 June 2020 13:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686