Care sunt concluziile in cazul mortii lui Robin Williams

Care sunt concluziile in cazul mortii lui Robin Williams

Actorul american Robin Williams s-a sinucis prin spânzurare la 11 august, iar în organismul său nu au fost detectate urme de alcool sau droguri, a indicat vineri poliția, finalizând ancheta despre această moarte care a șocat o lume întreagă.

Potrivit anchetei, care a durat durat aproximativ trei luni, cauza decesului este "asfixierea prin spânzurare", iar moartea este consecința "sinuciderii", a indicat un comunicat postat pe site-ul poliției din Marin County, în apropiere de San Francisco.

Rezultatele anchetei arată că actorul era treaz la momentul sinuciderii și nu consumase droguri sau medicamente în cantități mari.

"Testele toxicologice au relevat absența alcoolului sau a drogurilor ilicite (...) Medicamente care necesită prescripție medicală au fost detectate într-o concentrație terapeutică", se arată în raportul prezentat de poliție.

Actorul american s-a sinucis la 11 august, la domiciliul său din localitatea Tiburon, la nord de San Francisco. Actorul suferea de o gravă depresie și de un început de boală Parkinson, a declarat soția sa, Susan Schneider. La începutul lunii iulie, Robin Williams, care a luptat în trecut cu dependența de alcool și de droguri, s-a internat într-o clinică din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependenței de alcool.

Robin Williams nu a încercat niciodată să-și ascundă problemele provocate de consumul de alcool și de droguri, dar, după o perioadă de abstinență ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Williams s-a internat ulterior într-o clinică specializată.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top