Dieta Kate Middleton– meniu crud 100%

Getty Images Getty Images

Ducesa de Cambridge, soția prințului William,  are un nou regim alimentar,  care îi conferă o siluetă şi o piele mai frumoasă. Mai mult, regimul ar ajuta părul şi unghiile să arate cât mai bine. Meniul este însă drastic, 100% crud.

Principiul de bază în această dietă alimentară este: 75% din meniu este crud, iar restul de 25% - tratate termic. Cu toate acestea, Kate a ales varianta cea mai grea a dietei - meniu crud 100%, potrivit imaginea.info.

Alimentele crude sunt bogate în substanțe nutritive care îmbunătățesc sănătatea. Nu există o regulă, dar prelucrarea termică trebuie să se facă la peste 47 de grade. Distruge altfel enzime benefice.

Dieta include nu numai fructe și legume crude, dar şi peşte şi carne crude, iar îndulcitorii artificiali sunt excluși. Opțiunile pentru îndulcirea diverselor alimente pot fi doar ștevia sau mierea naturală.

Ducesa de Cambridge adoră să consume pește crud marinat în suc de lămâie sau condimentat. Acompaniamentul potrivit pentru acest pește sunt felii de avocado proaspete.

Un alt meniu este format din fructe sau legume. Kate, de multe ori mănâncă supa de roșii crude. Printre băuturile preferate de Kate Middleton se numără laptele de nucă de cocos.

Alte celebrități care urmează dieta cu alimente crude sunt Scarlett Johansson și Demi Moore.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top