Fiica lui Robin Williams renunta la retelele de socializare

Robin Williams Instagram Robin Williams Instagram

Zelda Williams, fiica regretatului actor Robin Williams, a anunțat că renunță la rețelele de socializare, cel puțin temporar, considerând că este judecată prea aspru de alți useri după moartea tatălui său, informează joi EFE.

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram și de Twitter, tânăra în vârstă de 25 de ani a explicat că lumea încearcă să profite de fotografiile actorului pe care ea și familia ei le-au postat pe rețelele de socializare și că mulți useri comentează numărul prea mare de poze.

"Este crud și nepotrivit", a scris fiica lui Robin Williams. "Fotografiile pe care le am alături de el îmi sunt dragi și trebuie să rămână în familie, nu să fie împărtășite pe rețelele de socializare", asigură Zelda. Tânăra a declarat că regretă că este nevoită să renunțe la conturile sale de pe rețelele de socializare, "pentru o bună bucată de vreme sau pentru totdeauna".

Zelda Williams s-a născut la 31 iulie 1989 și este singura fată dintre cei trei copii ai actorului. Ultimul mesaj al lui Williams, postat pe contul ei de Instagram, a fost pentru a o felicite de ziua ei de naștere.

"La mulți ani domnișoarei Zelda Rae Williams! Împlinești azi un sfert de secol, dar vei rămâne mereu fetița tatii. Te iubesc!", i-a scris regretatul actor.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686