Robin Williams a fost gasit cu o curea stransa in jurul gatului

daily mail daily mail

Primele cercetări privind moartea lui Robin Williams conturează ideea sinuciderii, a anunțat poliția, care a precizat că actorul a fost găsit spânzurat cu o curea și avea încheietura mâinii crestată, scrie AFP, citat de Hotnews.ro.
Aceste tăieturi de la încheietură nu sunt însă cauza principală a decesului, atribuită "în principal" unei "sinucideri generată de asfixia din cauza unei spânzurări", a declarat locotenentul Keith Boyd, într-o conferință de presă, notând că nu au fost observate "urme de luptă", dar ancheta continuă.

Luni, în jurul orei 11,55 (18,55 GMT) a fost primit un apel de urgență și "un bărbat adult inconștient care nu mai respira a fost localizat" la el acasă, la Tiburon, o localitate în apropiere de San Francisco. Acest bărbat a fost declarat mort șapte minute mai târziu și a fost "identificat ca fiind Robin Williams". 
Soția sa l-a văzut în viață ultima oară în seara precedentă, la ora 22,30, înainte de a merge să se culce, iar când a părăsit domiciliul a doua zi dimineața l-a crezut "încă adormit". Asistentul personal al actorului a dat alerta după ce a bătut la ușa sa fără a obține un răspuns, la ora locală 11,45.
L-a găsit cu o "curea strânsă în jurul gâtului" și cu un cuțit alături de el.

Robin Williams suferea de depresie severă, a declarat agenta actorului, Mara Buxbaum. „Este o pierdere tragică şi neaşteptată", a adăugat aceasta.

„În această dimineaţă, mi-am pierdut soțul și pe cel mai bun prieten, în timp ce lumea l-a pierdut pe unul dintre cei mai iubiţi artişti, unul dintre cei mai iubiţi oameni", a declarat soţia lui Robin Williams, Susan Schneider. „Sperăm ca, amintindu-ne de el, să ne concentrăm nu pe moartea sa, ci pe nenumăratele momente de bucurie şi râsul pe care le-a adus milioanelor" de fani, a mai spus aceasta, potrivit The Hollywood Reporter.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top