Nadia Comaneci, jurat-sef in show-ul "Tumble", de la BBC

bbc.com bbc.com

Nadia Comaneci a debutat, sâmbătă seară, în calitate de jurat-șef al emisiunii "Tumble", de la BBC. Mai multe celebrități din Marea Britanie încearcă să obțină nota 10 în cadrul show-ului de gimnastică și acrobație.

Nadia Comaneci este o legendă în cercurile gimnasticii, dar pentru privitorul obișnuit al show-ului de sâmbăta seara ea poate reprezenta un personaj nou, scrie mirror.co.uk. Publicația din Insulă oferă cititorilor britanici mai multe informații despre legenda gimnasticii care a obținut prima notă de 10 din istorie, inclusiv indicații despre cum se pronunță numele ei.

Zece concurenți au încercat deja să impresioneze juriul, la prima ediție a emisiunii. Potrivit BBC, recenziile au fost mixte, scrie realitatea.net.

În timp ce unii critici au fost de părere că show-ul nu s-a remarcat prin nimic deosebit, fiind complet lipsit de imaginație, unele păreri mai optimiste au prezis că va căpăta forță și încredere pe parcurs.

Artiști precum cântăreața Sarah Harding, actorii Emma Samms și Peter Duncan sau pugilistul Carl Froch se numără printre concurenți.

Alături de celebra româncă, din juriu mai fac parte câștigătorul emisiunii "Dansez pentru tine" Louis Smith, fostul gimnast englez Craig Heap, și artistul acrobat Sebastien Stella. Show-ul va avea șase ediții.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top