Bahmuteanu i-a facut vraji lui Prigoana!

reginele.ro reginele.ro

După ce Silviu Prigoană și-a găsit haine îngropate în curte, acesta a declarat că poate fi vorba chiar de vrăjile fostei soții, Adriana Bahmuțeanu.

“Nu cred în vrăji. M-a pufnit râsul cu toate că eu m-am mutat din Pipera în Bucureşti, iar noul proprietar al casei din Pipera a schimbat gazonul şi când a decopertat a găsit lucruri de-ale mele îngropate. Eu când nu mai am nevoie de haine le duc la curăţătorie, le pun într-un sac şi le duc la diverse fundații. Ce căutau hainele mele acolo?! Culmea, pantalonii erau măsura mea, la fel şi cămășile, pantofii, toate negre.

Clar, erau ale mele! Asta e o poveste de acum patru ani. Nu cred că dacă îngropi hainele cuiva, acesta o să crape. Dacă vrei ca să moară cineva, îi pui cianură în pahar şi cu singuranţă se duce… Sau să dai bani aiurea la vrăjitoare, cum au făcut alţii. Cât de cretin să fii să faci aşa ceva?! Dacă ai nevoie de bani, du-te la muncă, ai nevoie de sănătate, fă un control preventiv la medic, nu la vrăjitoare!

N-am ce discuta cu un element al familiei care pune poliția între mine și ea. Să discute cu poliţia, cu Mara Bănică şi cu «soţul» ei, Camelia Enciu. Pe vremuri mergea cu sora şi cu mama ei la preoţi. Au pârât-o şi au fotografiat-o prietenii ei. Un preot pe lângă Târgoviște, la ora 00.00, le întindea pe jos, se plimba popa pe ele şi le citea din Biblie.

Un om cu studii superioare, citit, care are biroul într-o bibliotecă plină cu cărți de ştiință, e un bun ziarist, se crede vedetă, divă după ultimele operații estetice, să pui botul la asemenea inepție?! Să faci vrăji?! Adică tu ai o relaţie proastă cu soţul din cauza necomunicării, nu că e vrăjit. Vrei să ai o relaţie bună în familie? Păi, uită-te în oglindă, vezi ce lipsuri ai tu, ce pretinde soțul, ce pretinzi tu, unde nu te conformezi.

Normal că ai o relație proastă când o anunți pe Camelia Enciu că te operezi și nu pe soțul tău, sau pe Mara Bănică, și nu pe mama ta. Anunţi toată presa, numai pe soţul tău şi pe mama ta nu. Vrei să ai linişte în casă? Nu cred că vei avea liniște mergând la vrăjitoare sau aplicând nu ştiu ce ritualuri secrete“, a mărturisit Prigoana pentru Ring.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top