Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Noul iPhone 6 uimeste lumea: Va fi cel mai sigur telefon inventat vreodata

Noul iPhone 6 uimeste lumea: Va fi cel mai sigur telefon inventat vreodata

  Noul smartphone produs de compania Apple ar putea da lovitura pe piata telefoanelor mobile, datorita introducerii unei tehnologii denumita EYE ID, care il va face sa fie cel mai sigur din lume.
  Aceeasi echipa de design care a imaginat iPhone Air si conceptele iPhone 6c a lucrat si la iPhone 6, potrivit Yahoo News.
  Conceptul iPhone 6 ar putea oferi un element de securitate suplimentar, o scanare a retinei prin tehnologia EYE ID. SET Solution considera ca un astfel de telefon ar fi "cel mai sigur telefon creat vreodata", care va permite utilizatorilor sa deblocheze iPhone-ul si sa intre in App Store, in conturile bancare si in alte servicii cu "un nivel al securitatii neatins niciodata pana acum".
  Desigur, Samsung ar putea da o lovitura celor de la Apple in cazul in care noul smartphone Galaxy S5, care se va lansa la inceputul anului viitor ar avea integrat un scaner pentru retina umana, dar deocamdata nu este nimic confirmat din partea companiei sud-coreene.
  Caracteristica de scanare a retinei EYE ID ar putea inlocui senzorul Touch ID pe care Apple l-a introdus recent la modelul iPhone 5S.
  Noul smartphone iPhone 6 va fi un model de top al companiei americane si ar putea aparea pe piata in primul trimestru al anului viitor, pentru a concura direct cu Samsung Galaxy S5.
  Alte zvonuri anunta ca lansarea ar urma sa aiba loc in vara lui 2014, perioada care corespunde cu traditia urmata de Apple in ultimii trei ani (ziare.com).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top