Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE

BERBEC: Dimineaţa s-ar putea să fiţi nemulţumit, pentru că vi s-a anulat o delegaţie. Nu vă enervaţi! Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor lungi.
TAUR: Aveţi tentaţia să începeţi mai multe treburi deodată, de aceea vă recomandăm să vă organizaţi mai bine! Nu vă faceţi iluzii cu privire la bani, pentru că azi sunt puţine şanse.
GEMENI: Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus din cauza dificultăţilor financiare. Păstraţi-vă cumpătul, indiferent de ceea ce se întâmplă!
RAC: Vă simţiţi în formă şi sunteţi hotărât să profitaţi de situaţie. Puteţi avea succes în afaceri, în călătorii şi pe plan sentimental.
LEU: S-ar putea să fiţi puţin surmenat şi, din această cauză, să deveniţi irascibil. Vă sfătuim să nu căutaţi nod în papură celor din jur.
FECIOARĂ: Dacă doriţi să faceţi investiţii, vă recomandăm să mai aşteptaţi o vreme. Aveţi tendinţa de a miza totul pe o singură carte, ceea ce vă poate duce la un eşec.
BALANŢĂ: Sunteţi apreciat în societate, dar şi în familie. Pentru a încheia o afacere avantajoasă, vă recomandăm să vă folosiţi farmecul personal.
SCORPION: Intenţionaţi să porniţi o afacere, dar aveţi de făcut mai multe drumuri, pentru acte. După-amiază, vă pregătiţi să plecaţi într-o călătorie împreună cu cineva din familie.
SĂGETĂTOR: Graţie intuiţiei, gasiţi o soluţie originală la o problemă de serviciu. Pentru a o aplica, însă, ar trebui să faceţi ore suplimentare. Nu ezitaţi, pentru că munca o să vă fie apreciată.
CAPRICORN: Este posibil să aveţi probleme cu banii, dar vă sfătuim să nu disperaţi, pentru că după-amiază vi se oferă o şansă neaşteptată. O cunoştinţă veche vă propune o colaborare pe termen lung.
VĂRSĂTOR: Astăzi s-ar putea să nu fiţi prea inspirat şi nici prea comunicativ. De aceea, vă recomandăm să nu începeţi activităţi delicate. Puteţi, însă, avea succes în activităţile casnice.
PEŞTI: Aveţi şanse să rezolvaţi cu bine o problemă sentimentală. Dimineaţa, un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere pe care a început-o de curând.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top