Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

S-a temut ca va MURI! Adevarul din spatele SPAGATULUI EPIC facut de Van Damme! Cum a fost convins sa isi riste viata!

S-a temut ca va MURI! Adevarul din spatele SPAGATULUI EPIC facut de Van Damme! Cum a fost convins sa isi riste viata!

  Jean Claude Van Damme revine in forta si nu pe marile ecrane ci pe YouTube, acolo unde a aparut o reclama istorica pentru Volvo. Ca sa demonstreze noul sistem de directie care atinge perfectiunea, Volvo l-a pus pe Van Damme sa faca spagatul intre doua camioane aflate in miscare! Van Damme a studiat bine scena alaturi de specialisti pentru a fi sigur ca viata sa nu va fi in pericol. Faptul ca a condus camionul l-a convins ca totul se va desfasura in siguranta.
  "Proiectul face parte dintr-o serie de filme pentru Volvo, cu ilustratii sau teste mai mult sau mai putin reale. Balerina a fost prima, apoi altele, toate foare bune, filmuletul pe care l-am facut noi a fost despre sistemul de virare Volvo, care ii permite soferului sa fie 100% in control in orice situatie", a declarat regizorul reclamei, Andreas Nilsson.
  "Am adus cei mai buni soferi de la Volvo si am mai chemat un tip foarte bun la ceea ce face, Jean Claude van Damme, el loveste oameni in fata si face spagatul in filme. A colaborat cu soferii, a stat pe camioane si a facut un spagat epic", a mai spus el.
  "Cascadoria a fost reala si a fost filmata din prima. E o cascadorie indrazneata, dar nimeni nu a fost in pericol, totul a fost sub control", a declarat Anders Vilhelmsson, PR-ul Volvo pentru The Wall Street Journal.
  Van Damme a colaborat atent cu specialistii Volvo pentru a fi sigur ca va reusi cascadoria. A stat cu picioarele pe oglinzile celor doua camioane in mers, iar soferii s-au departat unul de altul, insa doar atat cat belgianul sa isi faca numarul si nu mai mult, pentru ca altfel acesta cadea intre cele doua camioane.
  Van Damme a fost asigurat ca noul sistem de directie de la Volvo face posibila manevrarea camioanelor cu o precizie atat de mare incat viata sa nu va fi in pericol. Actorul a testat camionul Volvo cu noul sistem de directie inainte de cascadorie si a ramas impresionat. "E mai bun ca o masina!", a spus el.
  Puteţi urmări imaginile aici: http://www.youtube.com/watch?v=j-b1q-Ea9E8
http://www.sport.ro

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top