Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Horoscop: 14 noiembrie

Horoscop: 14 noiembrie

 

 

 

Scorpion

Indrazneste sa iti pui in practica ideile. Nu te mai cenzura. Daca lasi sa iasa la iveala talentul, o sa ai de castigat. Si sefii vor observa cat de bun esti.

Sagetator

Ai un simt uimitor in ceea ce priveste descoperirea oamenilor falsi. Asta te ajuta mult astazi, dar te face sa fii si un fel de detectiv printre prieteni. Multi vor apela la tine.

Capricorn

Ai multa treaba la birou si nu iti permiti nici macar sa iei pauza de masa. Fii foarte atent la micile detalii din actele pe care le semnezi in perioada asta.

Varsator

Daca faci o promisiune, pune-o in practica. Daca o incalci si astazi, o sa fii criticat de oamenii din jur si considerat neserios.

Pesti

Faci o miscare buna pentru cariera. Ti-a luat ceva timp pana sa te decizi, dar consideri ca este cea mai buna varianta pentru tine, dar si pentru familia ta.

Berbec

Esti plin de farmec si oamenii pe care ii cunosti vor fi fascinati de tine. Ai mereu zambetul pe buze si emani energie pozitiva.

Taur

Nu da curs rugamintii unui prieten, pentru ca ceea ce iti cere sa faci poate fi considerat ilegal. Poti sa ai probleme cu o institutie a statului.

Gemeni

Te lasi dus de val si dai frau liber sentimentelor. Marturisirile pe care le faci vor fi aproape socante pentru cativa dintre cunoscuii tai.

Rac

Intampini un obstacol cand incerci sa ii faci o surpriza partenerului de viata. O sa ai de munca, pentru ca el/ea banuieste ca ii ascunzi ceva si incepe sa se comporte ca un detectiv.

Leu

Te implici in activitati intelectuale, care te vor pune intr-o lumina buna la locul de munca. Ocupa-te cu atentie de sarcinile primite astazi.

Fecioara

Nu iti faci probleme pentru sedinta, deoarece esti foarte bine pregatit. Ai invatat si muncit cateva saptamani pentru ca totul sa iasa ca la carte. Exact asa va fi.

Balanta

Esti cam agresiv cand vorbesti cu o persoana pe care nu o placi. Nu poti sa iti ascunzi antipatia. Incearca, pentru ca cea vizata este draga pentru partenerul tau.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686