Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Documentarul dedicat grupului One Direction a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Documentarul dedicat grupului One Direction a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

  Chiar dacă am intrat de trei zile în prima lună a toamnei calendaristice, suntem curioşi să aflăm cu ce s-au delectat din punct de vedere cinematografic americanii.

  Aflăm că documentarul "One Direction: This is Us", regizat de Morgan Spurlock - autorul documentarului "Păcăleala/ Super Size Me", un film despre ravagiile alimentaţiei de tip fast-food -, a obţinut încasări de 17 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în America de Nord.

  Filmul "The Butler", regizat de Lee Daniels, în care actorul Forest Whitaker întruchipează un majordom care a avut şansa de a fi un martor privilegiat al vieţii de la Casa Albă, a pierdut poziţia de lider şi a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 14,7 milioane de dolari. În filmul "The Butler", Forest Whitaker îl interpretează pe Cecil Gaines, un majordom de culoare care, pe parcursul carierei sale îndelungate, vede succedându-se şapte preşedinţi la Casa Albă, dar a cărui muncă generează o serie de neînţelegeri şi dispute cu soţia sa, Gloria, interpretată de celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey.

  Comedia "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers", cu Jennifer Aniston, care joacă rolul unei dansatoare de striptease, o femeie cinică implicată într-un caz de contrabandă cu canabis între Mexic şi Statele Unite, a coborât o poziţie, până pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 12,6 milioane de dolari.

  Filmul de animaţie "Avioane/ Planes", realizat după modelul celebrei animaţii "Cars", a urcat un loc şi a ajuns pe poziţia a patra, cu încasări de 7,8 milioane de dolari.

  Filmul "Instructions not included", o comedie despre un playboy mexican care ajunge să îşi cunoască fiica în circumstanţe neobişnuite, a debutat pe locul al cincilea, cu încasări de 7,5 milioane de dolari.

  Pelicula SF "Elysium", regizat de cineastul sud-african Neill Blomkamp, a urcat o poziţie şi a ajuns pe locul al şaselea, cu încasări de 6,3 milioane de dolari. Această superproducţie hollywoodiană, cu Matt Damon şi Jodie Foster în rolurile principale, transpune lupta de clasă dintre milioane de pământeni săraci rămaşi pe Terra, devenită în anul 2154 o planetă cu resurse epuizate aproape complet, şi clasa super-bogaţilor, care trăiesc lipsiţi de griji pe staţia spaţială Elysium.

  Drama fantastică "Instrumente mortale: Oraşul oaselor/ Mortal Instruments: City of Bones" a coborât patru locuri, până pe poziţia a şaptea, cu încasări de 5,2 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea unei adolescente newyorkeze care află că este descendenta Vânătorilor de umbre, un clan de tineri războinici pe jumătate îngeri, care încearcă să protejeze lumea de demoni.

  Comedia britanică "The World's End", un film despre cinci prieteni şi "turneele" lor prin baruri, a pierdut patru locuri şi a ajuns pe poziţia a opta, cu încasări de 4,8 milioane de dolari.

  Pe locul al nouălea în box office-ul nord-american a debutat filmul "Getaway", un thriller cu Ethan Hawke şi Selena Gomez, care a obţinut încasări de 4,5 milioane de dolari.

  Lungmetrajul SF "Percy Jackson: Sea of Monsters", cel mai recent din franciza "Percy Jackson", care prezintă noile aventuri ale unui elev american, în realitate fiul lui Poseidon, descrise în romanele scrise de Rick Riordan, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, după ce a vândut bilete de 4,4 milioane de dolari.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686