Items filtered by date: Friday, 11 May 2018 - Like - stiri Alba Iulia

,,Jucării și cărți pentru copii”, campanie a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba

,,Jucării și cărți pentru copii” este titlul campaniei prin care Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba încurajează locuitorii județului Alba să doneze pentru copiii mai puțin norocoși, cărți și jucării aflate într-o stare bună dar pe care din diverse motive nu le mai folosesc.

Campania de colectare ,,Jucării și cărți pentru copii” are două componente: prima componentă presupune colectarea cărților și jucăriilor de la donatori iar a doua componentă presupune distribuirea acestora în cadrul unor activități interactive derulate în proiectul ,,Bibliobuzul în județul Alba”. Acest proiect  s-a bucurat în fiecare an de un real succes în rândul beneficiarilor săi fiind un adevărat pol de atracție pentru întreaga comunitate în care s-a desfășurat.

Campania de strângere de donații se va derula pe parcursul întregului an iar prima distribuire a cărților și jucăriilor donate va avea loc în cadrul unor activități și ateliere creative derulate în data de 14 iunie 2018.

Campania face parte din Programul 4ANIMAȚIE CULTURALĂ/4.14 Bibliobuzulîn județul Alba iar cei interesați pentru donarea de cărți sau jucării se pot adresa pentru informații suplimentare la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, telefon 0258811443/int.15 (Secția Copii), pe pagina de facebook Biblioteca Județeană Lucian Blaga sau pe adresa de E-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686