Logo
Print this page

Festival pentru copii în Cetatea Alba Carolina

Festival pentru copii în Cetatea Alba Carolina

Rotaract și Interact te cheamă la joacă! Fii alături de ei, de 1 Iunie, în Cetatea Copiilor!

Marți, 1 iunie, cluburile de voluntariat Rotaract Alba Iulia și Interact Alba Iulia, în colaborare cu Primăria Alba Iulia, organizează festivalul Cetatea Copiilor. Acțiunea se adresează copiilor cu vârste cuprinse intre 5 și 13 ani, având ca scop promovarea artei, culturii și activităților sportive în rândul tinerilor din județul Alba, într-un mod distractiv și antrenant.

Activitățile variază de la pictură pe față și atelier de accesorii cu mărgele, la baschet, limbo, tenis de masă și taekwondo. Participanții se vor bucura de reprezentații artistice, susținute de trupa de teatru Skepsis, elevi ai Liceului de Arte Regina Maria și ai Colegiului HCC, activități sportive și de grup, dar și de multe alte surprize. De asemenea, va avea loc un recital de povești, un show culinar marca Chef Toma, precum și concursuri cu premii.

Este evident faptul că acest ultim an a reprezentat o perioadă dificilă, nu doar pentru adulți, ci și pentru generația tânără, limitând atât relațiile cu cei din jur, cât și activitățile în aer liber. Acest festival dedicat copilăriei își propune să reaprindă scânteia bucuriei în inimile celor mici, să propună și alte medii de divertisment în afara celui digital și să ofere posibilitatea de a petrece o Zi a Copilului de neuitat.

Evenimentul va avea loc în data de 1 iunie, în Piața Custozza (Piața Cetății), începând cu ora 12:00, iar intrarea va fi gratuită.

Partenerii acestui eveniment sunt: Rotary Club Alba Iulia, CTC Store, Crucea Roșie - Alba, Liceul de Muzică și Arte Plastice „Regina Maria” Alba Iulia, Colegiul Horea, Cloșca și Crișan – Alba Iulia, Trupa Skepsis, Chef Toma, Parcul de distracții din Șanțurile Cetății, Make Music or Die Records, Revolution Academy, Asociația Student Sport, Alpin 57 Lux, Decathlon, Dedeman, Supermarket DACIA.

 

 

 

Last modified onFriday, 28 May 2021 12:17

Latest from Redactia Stiri Albaiulianul

© Albaiulianul. All rights reserved.