Items filtered by date: Saturday, 19 May 2018 - Like - stiri Alba Iulia

"Întâlnirea la Nivel Înalt al Foștilor Lideri Politici din Europa"

Foștii Lideri Politici Europeni și un ONG Internațional pentru Pace se Întâlnesc pentru  Promovarea unei Culturi a Păcii și Susținerea Reunificării Pașnice a Peninsulei Coreene

Comunicat de presă

 

La 19 Mai, un ONG de internațional de pace, Cultura Cerului, Pacea Mondială, Restabilirea Luminii (HWPL), a organizat "Întâlnirea la Nivel Înalt a Foștilor Lideri Politici din Europa" pentru a răspândi o cultură a păcii și a cere sprijin pentru reunificarea pașnică a Coreei în timpul comemorării a 100 de ani de la unificarea României, la Palatul Parlamentului în sala Nicolae Bălcescu, România.

 

Acest eveniment va avea loc în colaborare cu Institutul pentru Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația din Levant, condus de Onorabilul Emil Constantinescu, care a fost al treilea președinte al României. La eveniment vor participa lideri europeni, ambasadori, experți în drept internațional, grupuri de tineri, lideri ai femeilor și agenții de știri majore din România pentru a împărtăși sprijinul și opiniile privind progresul în procesul de construire a păcii pe peninsula coreeană, singura națiune divizată din lume.

 

În prima sesiune la care va participa fostul președinte al Europei de Est, va fi pus accentul pe necesitatea unificării peninsulei coreene, pe baza experiențelor țărilor europene după Războiul Rece. În cea de-a doua sesiune, discuția experților, experții în drept și fostul ambasador în Coreea de Nord vor discuta sfaturile practice și soluțiile privind reconcilierea inter-coreeană.

 

Liderii din Europa de Est, care s-au angajat să coopereze pentru unificarea Peninsulei Coreene la evenimentul de 25 de ani de la căderea comunismului în 2014, se vor reuni pentru a forma o solidaritate a empatiei pentru pace și vor discuta măsurile practice de construire a reconcilierii pașnice între cele două Corei, având în vedere Declarația Păcii și Încetării Războiului (DPCW) elaborată de HWPL.

Organizația gazdă, HWPL afiliată la ECOSOC ONU și DPI ONU, desfășoară proiecte globale pentru a răspândi o cultură a păcii bazată pe DPCW iar experți din dreptul internațional pentru a propune soluții la pacea globală. Ea abordează principiile rezolvării conflictelor și cooperării internaționale pentru consolidarea păcii, cum ar fi respectarea dreptului internațional, soluționarea pașnică a diferențelor și răspândirea unei culturi a păcii.

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686