Items filtered by date: Sunday, 26 July 2015 - Like - stiri Alba Iulia

Sprijinul Asociatiei Pakiv Romnia pentru localitatile vasluiene din Valeni si Muntenii de Jos

COMUNICAT DE PRESĂ

Alba Iulia, 26 Iulie 2015

Asociaţia Pakiv Romania cu sediul în Alba Iulia, vine în sprijinul comunităților din localitatățile Văleni și Muntenii de Jos, județul Vaslui, prin proiectul „Construim împreună Întreprinderi Sociale”, ID 147653, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Dezvoltarea resurselor umane 2007-2013, Axa Prioritară 6 ”Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Intervenție 6.1 ”Dezvoltarea economiei sociale”.

În cadrul acestui proiect, Asociația Pakiv România a înființat, în localitatea Văleni din județul Vaslui o firmă de curățenie, SC PRO CURĂȚENIE SRL, iar în localitatea Munteni de Jos, una de termopane, SC PRO TERMOPANE SRL, în care vor fi angajate persoane aparținând grupurilor vulnerabile, cu scopul de a contribui la facilitarea accesul acestora pe piața muncii.

SC PRO CURĂȚENIE SRL oferă servicii de curățenie generală, întreținere locuințe, curățenie după constructor, curățenie și întreținere spații firme, iar firma SC PRO TERMOPANE SRL oferă servicii de producție și comercializare tâmplărie PVC. Luni, 27 iulie 2015, Asociația Pakiv România, va angaja primele 5 femei în firmele recent înființate și invită toți factorii interesați să participe la efortul asociației de a contribui la creșterea șanselor de acces pe piața muncii a cetățenilor din aceste localități.

Asociația Pakiv România respinge orice formă de violență, abuz și discriminare asupra oricăror categorii de grupuri vulnerabile, iar în aceste zile, de maximă tensiune și presiune exercitată asupra tuturor locuitorilor din localitatea Văleni, Asociația Pakiv România, oferă o soluție practică, care să contribuie la creșterea încrederii comunității în forța societății civile și își oferă sprijinul tuturor grupurilor vulnerabile din această regiune.

Proiectul „Construim împreună Întreprinderi Sociale”, ID 147653, va fi implementat pe o perioadă de 12 luni și își propune să contribuie dezvoltarea structurilor economiei sociale în scopul integrării pe piața muncii a grupurilor defavorizate și supuse riscurilor de excludere socială (persoane de etnie roma, femei în căutarea unui loc de muncă, tineri peste 18 ani care părăsesc sistemul social de protecție al copilului și familii cu peste 2 copii).

Informaţii suplimentare:

Cristian PRUNEAN

Expert PR

Asociaţia Pakiv România

Telefon: 0258811170

Web: www.pakiv.ro,

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686