Items filtered by date: Wednesday, 21 October 2015 - Like - stiri Alba Iulia

8 ani de SM SPEROMAX ALBA

Asociația SM SPEROMAX Alba a sărbătorit 8 ani de activitate în sprijinul pacienților cu scleroză multiplă din județul Alba. Cu această ocazie beneficiari alături de specialiști și voluntari au celebrat împreună acest moment într-o seară festivă în care invitații s-au bucurat de activități de socializare și bună dispoziție. Evenimentul a marcat și inaugurarea noului sediu al Asociației SM SPEROMAX Alba, localizat pe strada Gladiolelor nr. 3 A, intrarea B.

Evenimentul s-a realizat în cadrul Proiectului „Centru de Informare și Consiliere în scleroză multiplă”, care se desfășoară cu susținerea Primăriei Municipiului Alba Iulia, prin Direcția de Asistență Socială. În cadrul aceluiași proiect se oferă și servicii de informare și consiliere (socială și psihologică), acompaniere socială, reprezentare de interese și vizite la domiciliu beneficiarilor.

Coordonator Centru de Informare și Consiliere în scleroză multiplă

Goreanu Maria Magdalena

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686