Items filtered by date: Monday, 27 October 2014 - Like - stiri Alba Iulia

Simona Halep: Serena mi-a spus ca vrea sa faca o poza cu viitorul numar 1 mondial

  • Published in Sport

Tenismena Simona Halep a susținut o conferință de presă la revenirea în țară după participarea la Turneul Campioanelor de la Singapore, acolo unde a fost învinsă în finală de Serena Williams.

Simona a dezvăluit că s-a înțeles excelent cu Serena Williams, dar că n-a schimbat niciun cuvânt cu Maria Sharapova.

"Pe podium, Serena Williams mi-a spus că vrea să facă o poză cu viitorul număr 1 mondial și că mama ei va face poza. Nu am decât cuvinte de laude despre Serena. M-am înțeles excelent cu ea, e o persoana minunata. M-a laudat, mi-a dat chiar și niște sfaturi... În schimb, n-am vorbit deloc cu Maria Sharapova. Ea nu prea vorbește cu celelalte tenismene", a mai declarat tenismena noastră.
În ceea ce privește continuarea colaborării cu antrenorul belgian Wim Fissette, Simona Halep susține că încă n-a luat o decizie: "Nu știu dacă voi continua colaborarea cu Wim Fissette. Voi vedea după vacanță".
Jucătoarea de tenis Simona Halep, finalistă săptămâna trecută la Turneul Campioanelor, a revenit pe locul 3 în clasamentul WTA, ea având în prezent 6.292 de puncte. Halep, care a pierdut finala Turneului Campioanelor în faţa americancei Serena Williams, coborâse săptămâna trecută pe poziţia a patra, după ce a lipsit de la Kremlin Cup.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686