Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/templates/gk_news/lib/framework/helper.layout.php on line 177

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/includes/application.php on line 539

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/templates/gk_news/lib/framework/helper.layout.php on line 177

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/includes/application.php on line 539

Items filtered by date: Sunday, 17 November 2013 - Like - stiri Alba Iulia

Ce ii sperie pe angajatori la un interviu!

  • Published in Monden

  Chiar daca nu iti dai seama si angajatorii au ceva emotii de fiecare data cand intervieveaza pe cineva pentru un post. Si nu pentru ca ei sunt cei examinati, ci pentru ca persoanele venite la interviu pot cateodata sa ii surpinda neplacut cu anumite intrebari nu tocmai potrivite. Sa descoperim care sunt intrebarile pe care nu i le pui niciodata angajatorului si ce ii sperie pe angajatori la un interviu.
  Cat sunt tichetele de masa? Chiar daca este perfect normal sa te intereseze bonusurile pe care le vei primi in cadrul jobul-ului incearca sa nu intrebi nimic de tichetele de masa daca angajatorul nu aduce in discutie acest subiect, cel putin la prima intalnire.
Daca vrei totusi sa afli daca primesti tichete intreaba simplu daca mai sunt si alte bonusuri sau daca salariul tau se limiteaza doar la salariul propriu-zis sau include si alte bonificatii. In asa fel vei afla ce ti-ai dorit, fara ca angajatorul sa fie deranjat de intrebare.
  Nu il suportam pe fostul sef. Asa cum am mai spus de nenumarate ori, nu este bine sa iti vorbesti de rau fostul sef sau fostii colegi, indiferent de motivele care au dus la “despartirea” voastra. Prin aceasta mica dezvaluire, intervievatorul va putea crede ca nu stii sa lucrezi in echipa, ca esti genul de persoana foarte orgolioasa si care nu accepta ca a gresit sau ca iti place sa provoci probleme la locul de munca. Iar acest lucru cu siguranta nu este un avantaj.
  In cat timp pot promova? Aceasta este o intrebare pe care va trebui sa o adresezi dupa ce postul ti-a fost deja oferit si ai semnat un contract de munca. Daca vei pune aceasta intrebare mai devreme, angajatorul poate crede ca nu vrei sa stai mult pe acest post, ca job-ul te nemultumeste sau ca te grabesti sa ii iei locul. Mai bine afla aceste informatii de la colegii care sunt mai vechi in firma si vezi ce le-a adus lor o promovare, pentru a face si tu la fel.
  Am birou propriu? Ei bine daca nu ocupi vreo pozitie de conducere sau nu esti coordonatorul unei intregi echipe, ia-ti gandul de la un birou propriu. In plus, gandeste-te ca toti cei din companie au inceput cu posturi mai mici, dupa care au avansat si in acest fel au primit un birou propriu, destul de inghesuit la inceput.
  Ma voi dedica job-ului complet! Este bine ca esti un om dedicat si care stie ce vrea de la viata, insa aceste cateva cuvinte pentru angajator nu pot inseamna decat un singur lucru: ca nu ai o viata sociala activa, ca esti un singuratic sau ca interactiunea cu oamenii nu este punctul tau forte. Mai bine puncteaza si spune ca job-ul este foarte important pentru tine si cam atat, fara sa exagerezi (reginele.ro).

Read more...

18-23 noiembrie: întreruperi de curent în județul Alba

  Şi pentru perioada următoare Electrica Alba anunţă lucrări de întreţinere la reţelele electrice aflate pe teritoriul judeţului. Astfel, între 18 şi 23 noiembrie vor fi întreruperi în furnizarea electricităţii pentru localităţile: Zlatna, Aiud, Baia de Arieş, Cîmpeni, Sălciua, Vadu Moţilor sau Sohodol.  Electrica Alba precizează că programul acestor lucrări poate suferi modificări în funcţie de condiţiile meteo:
Luni, 18 noiembrie
Orele 8.00 – 16.00: Vadu Moților, str. Principală
Orele 8.00 – 17.00: Zlatna, str. Pod Paul; Pătrânjeni str. Negraia, Mănăstririi, Gării; Galda de Jos, Cetea str. Principală
Orele 9.00 – 15.00: Ponor, Valea Bucurului
Marți, 19 noiembrie
Orele 8.00 – 14.00: Zlatna, Galați, str. Principală, str. Gării
Orele 8.00 – 17.00: Galda de Jos, Cetea, str. Principală
Orele 9.00 – 13.00: Roșia de Secaș, Ungurei, Vingard, str. Văii Ungureiului
Orele 9.00 – 15.00: Ponor, Valea Bucurului
Miercuri, 20 noiembrie
Orele 8.00 – 16.00: Sălciua de Jos, Valea Largă; Sub Piatră; Sălciua de Sus, str. Valea Motrii, Roine, Principală, Pantești; Sălciua de Josstr. Valea Morilor, Principală, Oncasesti, Gliganesti, Bercești; Dumești, str. Principală; Dealu Caselor, str. Principală; Poșaga, Sagacea str. Principală; Poșaga de Sus Str. Valea Segagii, Principală, Betești, Belioara; Poșaga de Sus, str. Principală; Orăști, str. Principală; Lunca Arieșului, str. Principală; Incești str. Principală, Cortești str. Principală; Ocoliș, Vidolm, str. Principală, Runc str. Principală, Lunca Largă str. Principală; Baia de Arieș, str. Valea Ciorii, Taineri, Spitalului; Satras, Brăzești,
Orele 8.00 – 17.00: Galda de Jos, Cetea, str. Principală
Orele 8.30 – 15.00: Ocna Mureș, str. 1 Mai, bl. 43 sc B; Aiud, Ciumbrud, str. Progresului, Arinilor
Orele 9.00 – 14.00: Săsciori, Loman str. Mare
Joi, 21 noiembrie
Orele 8.00 – 17.00: Galda de Jos, Cetea, str. Principală
Orele 10.00 – 14.00: Ocna Mureș, Uioara de Sus
Vineri, 22 noiembrie
Orele 8.00 – 11.00: Sohodol, str. Virtești, Principală, Hirhitii, Habucești, Gradinilor, Curaturi, Biraești; Zlatna, Galați, str. Principală, Gării
Orele 8.00 – 17.00: Galda de Jos, Cetea, str. Principală
Orele 8.30 – 15.00: Aiud, Ciumbrud, str. Progresului, Arinilor
Orele 9.00 – 11.00: Sona
Orele 10.00 – 14.00: Vadu Moților, str. Dancești, Pantești
Orele 11.00 – 15.00: Bălcaciu
Orele 14.00 – 16.00: Avram Iancu, str. Principală, Linca Tirsa; Coroiești.
Orele 14.00 – 18.00: Cîmpeni, str. Poduri, Gării
Sâmbătă, 23 noiembrie
Orele 8.00 – 11.00: Cîmpeni, str. Gării

 

 

 

Read more...

Victorie fără probleme în deplasare: Nova Vita Tg. Mureş- CSU Alba Iulia 40-88

  • Published in Sport

  Victorie lejeră împotriva ultimei clasate pentru CSU Alba Iulia. Echipa universitară a învins în această după-amiază, în deplasare, scor 88-40 (18-17, 25-6, 27-4, 18-13), pe Nova Vita Tg. Mureş, într-o partidă care a contat pentru etapa a VIII-a a campionatului naţional de baschet feminin.
  CSU a început greu partida împotriva „lanternei roşii”, iar după primul sfert avea avantaj de doar un punct pe tabelă 18-17. Sportivele antrenate de Miroslav Popov şi-au revenit însă foarte repede, au apăsat pedala de acceleraţie şi până la final diferenţa a crescut treptat. Apărarea universitarelor a funcţionat din nou foarte bine, în special în sferturile 2 şi 3, când gazdele au reuşit doar 6, respectiv 4 puncte. În final, diferenţa de valoare dintre cele două formaţii şi-a spus cuvântul, iar scorul a arătat o diferenţă clară de 44 de puncte în favoarea trupei din Alba Iulia.
  În urma acestei partide, CSU Alba Iulia ajunge la cel de-al şaptelea succes în campionat din opt partide disputate, în timp ce Nova Vita Tg. Mureş rămâne în continuare singura echipă din campionat care nu a cunoscut încă gustul victoriei în actualul sezon.
  Următorul meci pentru universitare în campionat va avea loc tot în deplasare, sâmbăta următoare, cu SCM CSŞ Craiova. Până atunci însă, CSU va evolua într-o nouă dispută europeană, marţi, 19 noiembrie, tot pe teren străin, cu formaţia cehă Valosun Brno.
  Statistici meci CSU Alba Iulia: Sasa Cadjo – 21 de puncte, 2 recuperări şi 3 pase decisive, Ildiko Nagy – 14 puncte şi 7 recuperări, Khadijah Whittington – 12 puncte, 6 recuperări şi 2 pase decisive, Jovana Vukoje – 11 puncte şi o recuperare, Breanna Salley – 8 puncte şi 2 recuperări, Tiffany Brown – 6 puncte, 5 recuperări şi 6 pase decisive, Sica Cuzic – 6 puncte, 2 recuperări şi o pasă decisivă, Alexandra Uiuiu – 6 puncte, o recuperare şi o pasă decisivă, Larisa Toma – 4 puncte, 6 recuperări şi 3 pase decisive şi Annemarie Părău – 2 recuperări şi 4 pase decisive.
  La finalul partidei Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia a declarat:” Nu am început foarte bine partida, a fost o lipsă de concentrare la jucătoarele mele, dar după câteva minute am început să jucăm normal şi nu am avut nicio problemă în a câştiga. A fost practic un meci de antrenament pentru noi împotriva ultimei clasate, am folosit toate jucătoarele diponibile şi am încercat unele scheme noi. E bine că avem şi astfel de meciuri mai uşoare între partidele cu miză din campionat şi Liga Europei Centrale. Sper să facem o figură frumoasă în deplasarea din Cehia, împotriva echipei Valosun Brno:.
  La rândul său Bogdan Duma, preşedinte al Consiliului de Administraţie al CSU Alba Iulia a ţinut să precizeze: „Un meci început greu de echipa noastră, dar fetele şi-au revenit repede, iar în sferturile 2 şi 3 au făcut diferenţa. A fost un examen bun pentru meciul ce urmează din Cehia şi cred că antrenorul Popov a reuşit să testeze unele lucruri noi pentru ceea ce urmează în acest sezon”(CSU Alba Iulia).

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686