FRANTA: Focuri de arma si luare de ostatici - IMAGINI LIVE

dailymail dailymail IMAGINI LIVE

Tensiune maxima în Franța. La 48 de ore de la masacrul din Paris, cei doi criminali nu au fost prinși nici până acum deși pentru această acțiune au fost mobilizați 90 de mii de polițiști.

Focuri de armă ar fi fost trase în această dimineață în nordul Franței în urmărirea suspecților atacului terorist de la Charlie Hebdo de către politie. Doi indivizi înarmați care semănau cu frații Kouachi au furat o mașină dintr-o localitate din nord estul Parisului, iar apoi au mers la o societate comerciala unde au luat ostatici.

Potrivit presei franceze, poliția a confirmat că în sediul unei tipografii din localitatea Seine-et-Marne, situată nu departe de aeroportul Roissy - Charles de Gaulle, se desfășoară o luare de ostatici, iar înainte s-a înregistrat un schimb de focuri în timpul ce poliția urmărea doi indivizi, presupușii autori ai atacului asupra săptămânalului satiric Charlie Hebdo.

Numărul persoanelor luate ostatice nu este deocamdată cunoscut, iar localitatea menționată este încercuită de trupele speciale. 

O amplă operațiune a autorităților este în plină desfășurare. Cel puțin 5 elicoptere survolează zona.

Ministrul de interne Bernard Cazeneuve confirmă luarea de ostatici si operațiune de capturare a suspecților. Negocierile ar fi în desfășurare. Schimbul de focuri s-a produs în zona localității Dammartin-en-Goële, la circa 20 de kilometri de aeroportul Roissy. Potrivit primelor informații confruntarea s-ar fi soldat cu 2 morți și 20 de răniți.

Imagini in direct


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top