Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume nu a fost primit in Dubai

daily mail daily mail

Bărbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, germanul Rolf Buchholz, a aterizat pe aeroportul din Dubai, dar nu i s-a permis intrarea în acest emirat din Golf în care avea programat un spectacol, transmite AFP, citând informații din ziarul 'Al-Emarat Al-Youm'.

Bărbatul de 55 de ani, care are 453 de piercing-uri pe tot corpul și două coarne în frunte, a fost respins fără nicio explicație de autoritățile aeroportului marelui oraș din Emiratele Arabe Unite, unde ajunsese cu o cursă de la Istanbul.

Un purtător de cuvânt al hotelului la care urma să aibă loc reprezentația lui Rolf Buchholz a declarat cotidianului că direcțiunea a făcut încercări pentru a-i obține germanului '"un permis de intrare în Dubai" , dar a eșuat. Nu a reușit să afle nici motivele acestei decizii.

Rolf Buchholz a scris însă pe Twitter că autoritățile din emirat îl bănuiau de practicarea vrăjitoriei. "În sfârșit, am obținut un răspuns despre cauza pentru care nu pot intra în Dubai, serviciile de imigrare cred că mă ocup cu magia neagră", a susținut el.

Informaticianul Rolf Buchholz a fost declarat în 2012 drept omul cu cele mai multe piercing-uri din lume și a fost înscris ca atare în Cartea Recordurilor.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top