Accident aviatic IRAN - 45 de persoane decedate, dintre care 6 sunt copii

stiripesurse stiripesurse

Avionul prăbușit duminică dimineața în Iran avea la bord 48 de persoane. Până în acest moment presa iraniană anunța că au fost confirmate 45 de persoane decedate, dintre care 6 sunt copii.

Zborul Iran-140 al companiei Sepahan Air decolase cu puțin timp înainte de prăbușire de pe aeroportul Mehrabad din Teheran și se îndrepta spre Tabas, fiind o cursă internă.

Potrivit Ministrului de Transport iranian la bordul avionului prăbușit se aflau 48 de persoane dintre care: 34 de adulți, 3 copii în vârstă de mai puțin de doi ani, 3 copii sub 12 ani, 2 stewardese, 2 piloți, 2 tehnicieni și 2 agenți de pază.

Potrivit unor informații din presa locală, o aripă a avionului s-ar fi desprins la puțin timp după decolare, ceea ce ar fi dus la prăbușirea avionului.

Sunt informații potrivit cărora 5 persoane ar fi reușit să sară din avion înainte de prăbușire și trei dintre acestea ar fi supraviețuit și ar fi fost transportate la spital. Însă sunt și informații potrivit cărora toți pasagerii de la bordul avionului și-ar fi pierdut viața în această tragedie aviatică.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top