Tutunul dauneaza...virusului Ebola!

dailymail dailymail

O companie mica din San Diego asigură un tratament experimental pentru cei doi americani infectați cu virusul Ebola. Medicamentul este produs pe baza de tutun și pare să îi vindece pe cei doi.
Într-un gest neobișnuit de urgentare a accesului la un medicament aflat încă în probe, compania Mapp Biopharmaceutical Inc., care are doar 9 angajați, a trimis medicamentul experiemental Zmapp, pana acum testat doar pe animale infectate, pentru cei doi voluntari americani îmbolnăviți în Africa, scrie Bloomberg.
Medicamentul a fost realizat din plante de tutun în laboratoarele companiei Kentucky BioProcessing LLC, o subsidiară a producatorului de țigări Reynolds American Inc.
Primul pacient, medicul Kent Brantly, a fost transportat din Liberia în Atlanta pe data de 2 august și primește îngrijiri la Emory University Hospital. Nancy Writebol, voluntar, a ajuns marți în Atlanta și este tratată la același spital, potrivit organizației în cadrul căreia lucrează.
Amândoi prezintă semne de însănătoșire, potrivit rudelor și apropiaților. Fiecare dintre ei a primit cel puțin o doza de ZMapp în Liberia înainte să vină în SUA, a declarat Anthony Fauci, directorul Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase din SUA.
"Avem un număr foarte mic de doze și nu știm câte sunt necesare", a spus Fauci.

Numărul oamenilor decedaţi după ce s au îmbolnăvit de Ebola se apropie de 900 din luna februarie până acum. 

Simptomele acestei boli sunt înşelătoare, deoarece seamănă foarte bine cu cele ale unei gripe.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top