Items filtered by date: Thursday, 16 July 2015 - Like - stiri Alba Iulia

COMUNICAT DE PRESA - ANGAJARE ECHIPA DE MANAGEMENT

Văleni, 10 Iulie 2015

În cadrul proiectului  „Construim împreună întreprinderi sociale”, ID 147653, proiect  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Axa prioritară 6.Promovarea incluziunii sociale, D.M.I 6.1- Dezvoltarea economiei sociale, partenerul Asociația Pakiv România,  desfășoară în această perioadă, activitatea de angajare a echipei de management pentru structura economică socială înființată în localitatea Văleni, județul Vaslui, PRO CURĂȚENIE SES S.R.L.

Echipa de management este formată din 4 persoane: manager, contabil, expert marketing și secretar.  

Criterii de eligibilitate:

  1. Manager – studii superioare în domeniul economic sau tehnic; experiență în conducerea unei echipe.
  2. Contabil – studii superioare în domeniul economic; minim un an vechime în câmpul muncii.
  3. Expert marketing – studii medii; minim un an vechime în câmpul  muncii.
  4. Secretar – studii medii; minim un an vechime în câmpul muncii.

Dosarele se depun la sediul din Alba Iulia, str. Emil Racoviță, nr. 76 sau se pot trimite la următoarea adresă de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

La nivel național, scopul acestui proiect este de a integra pe piața muncii 112 persoane, dintre care:

  • 80 de persoane aparţinând grupurilor defavorizate şi supuse riscurilor de excluziune socială (persoane de etnie romă, femei în căutarea unui loc de muncă, tineri peste 18 ani care părăsesc sistemul social de protecţie al copilului şi familii cu peste 2 copii);
  •  32 de persoane (4 pentru fiecare structură economică socială, reprezentând echipa de conducere)

Informaţii suplimentare:

Nr.tel: 0258811170

Adresă e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Persoană de contact: Gruia Ioan Bumbu

Read more...

COMUNICAT DE PRESA - ANGAJARE PERSONAL PRO CURATENIE SES S.R.L.

Văleni, 10 Iulie 2015

Asociația Pakiv România angajează personal specializat pentru PRO CURĂȚENIE SES S.R.L, înființată în localitatea Văleni, județul Vaslui.  Structura economică socială are domeniul de activitate bazat pe oferirea serviciilor de curățenie și face parte din proiectul  „Construim împreună întreprinderi sociale”, ID 147653, proiect  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013, Axa prioritară 6.Promovarea incluziunii sociale, D.M.I 6.1- Dezvoltarea economiei sociale.

Oferim locuri de muncă pentru 10 persoane aparţinând grupurilor defavorizate şi supuse riscurilor de excluziune socială (persoane de etnie romă, femei în căutarea unui loc de muncă, tineri peste 18 ani care părăsesc sistemul social de protecţie al copilului şi familii cu peste 2 copii)

Dosarele se depun la sediul din Alba Iulia, str. Emil Racoviță, nr. 76 sau se pot trimite la următoarea adresă de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .                           

Informaţii suplimentare:

Nr.tel: 0258811170

Adresă e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Persoană de contact: Gruia Ioan Bumbu

Read more...

Client fugarit de mecanic

Pentru că un client tura “prea tare” motorul maşinii cu care venise la reparat, un angajat al unui service auto a devenit agresiv şi l-a fugărit, ameninţându-l că-l va lovi cu o cheie tubulară. S-a întâmplat în municipiul Alba Iulia, iar clientul a fost salvat de un echipaj de jandarmerie.

Printr-un apel la 112, înregistrat miercuri, 15 iulie, în jurul orei 13.00, un bărbat a solicitat ajutor deoarece era ameninţat cu bătaia de un angajat al unui service auto din Alba Iulia. Imediat un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în sprijinul acestuia, găsindu-l extrem de speriat şi agitat, la aproximativ 100 de metri de firma unde-şi lăsase maşina. În urma verificărilor a reieşit faptul că, în momentul în care a făcut recepţia lucrărilor executate la maşina proprietate personală în respectivul service auto, Alin D. (38 de ani), domiciliat în Tecuci, nu a fost mulţumit de calitatea acestora şi i-a reproşat acest lucru mecanicului auto. La rândul său, mecanicul, A.M. (39 de ani), din comuna Ighiu, nu a fost de acord cu modul în care clientul a verificat reparaţia maşinii şi pe acest fond a izbucnit un conflict spontan. Din spusele celor implicaţi se pare că, pe lângă violenţe verbale, ar fi existat îmbrânciri şi ameninţări cu bătaia prin folosirea unui corp contondent.

Conflictul s-a încheiat la sediul Jandarmeriei Alba unde au fost conduşi toţi cei implicaţi şi unde, în conformitate cu normele de procedură penală, a fost întocmit un proces verbal de constatare a celor întâmplate. Cercetările în cauză urmează a fi efectuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686