Items filtered by date: Wednesday, 01 April 2015 - Like - stiri Alba Iulia

TARG DE FLORII CU PRODUSE TRADITIONALE

Timp de două zile tradiția autentic românească este reînviată în Piața Pascu din cartierul Cetate, Alba Iulia, de către Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Asociația Producătorilor de Produse Tradiționale, Ecologice și de Casă „Alba Transilvania” și Asociația Artă și Tradiții Meșteșugărești Alba – ATMA, care  aduc în fața publicului albaiulian produse tradiționale, meșteri populari, ateliere de creaţie, demonstraţii culinare și de artizanat.

Târgul de Florii – Traditii Românești se află la cea de-a patra ediţie şi reuneşte la Alba Iulia producători de produse tradiționale, ecologice, bio și de casă din întreaga țară, dar și meșteri populari ce realizează icoane, obiecte sculptate din lemn și artizanat, obiecte de ceramică, țesături, cusături, articole din piele.

Vizitatorii vor putea alege dintr-o ofertă vastă de produse de calitate, atestate, care reînvie gustul autentic românesc, precum cele din carne, lactate, prăjituri, produse de patiserie, conserve de fructe şi legume de la producători din judeţul Alba dar şi din judeţele Arad, Argeş, Bihor, Bistriţa Năsăud, Brașov, Galaţi, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Satu Mare, Sibiu, Suceava şi Vâlcea.

Târgul de Florii va fi deschis în Piața Pascu din Alba Iulia vineri, 3 aprilie şi sâmbătă, 4 aprilie, între orele 10.00 și 18.00. 

Read more...

LEO Charity Auction

În primul weekend al lunii aprilie, localul Framm’s găzduiește evenimentul cu scop caritabil „LEO Charity Auction” organizat de clubul non-guvernamental LEO Fortress Alba Iulia, fiind o acțiune dedicată micuțului Murariu Gabriel, care a beneficiat de sprijinului și încrederea dumneavoastră, oferite în decursul acestui an.

Sâmbătă, 4 aprilie, între orele 12:00- 20:00, în separeul localului Framm’s, tinerii leuți ,în parteneriat cu Fundația Comunitară Alba, vă așteaptă să fiți alături de ei, oferindu-vă prilejul de a participa la o licitație deschisă care  constă în achiziționarea de diferite obiecte care variază de la accesorii și articole vestimentare, până la obiecte ornamentale,avându-l ca  beneficiar direct pe Murariu Gabriel, un baiețel de 11 ani cu probleme de auz, acesta având nevoie ca aparatul său auditiv să fie înlocuit. Probabil vă întrebați cum va decurge întreaga acțiune. Este foarte simplu! Fiecare dintre participanți va achiziționa un număr dorit de cartonașe, al căror preț variază, după care își va scrie numele, email-ul și numărul de telefon. Lângă fiecare obiect licitat va exista un recipient pentru cartonașe, astfel încât cei dornici să câștige obiectul vor introduce în recipient oricâte cartonașe doresc, iar la finalul zilei se va extrage câte un cartonaș care va conține numele fericitului câștigător. Pentru ca toată lumea să plece satisfacută și cu o mică amintire a gestului său altruist, din toate cartonașele necăstigătoare, va avea loc o altă extragere pentru un obiect mai valoros. Veți avea parte de o ambianță plăcută, în concordanță cu anotimpul și veți avea ocazia, de asemenea, să readuceți la viață dragostea pentru aproape și societate odată cu venirea primăverii.

Profită de frumusețea primăverii și lasă dorința de binefacere să te călăuzească cu pași repezi, sâmbătă la Framm’s!

Donații pentru cazul lui Murariu Gabriel se pot face în contul în lei nr. RO39 BTRL RONC RT00 U000 0903 deschis la Banca Transilvania sucursala Alba Iulia pe Fundația Comunitară Alba. Acesta este un cont special pus de fundație la dispozitia LEO Fortress Alba Iulia pentru proiectele umanitare ale acestei organizații.

Georgiana Baba

Director P.R., LEO Fortress Alba Iulia

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686