Gruia Bumbu - nominalizare internationala

Gruia Bumbu - nominalizare internationala

Gruia Ioan Bumbu, președinte al Asociației PAKIV România, organizație cu statut consultativ special la ONU-ECOSOC, președinte al Romania IVLP Alumni Association și membru fondator al Romanian US Alumni Association, a fost nominalizat la Premiul Alumni IVLP pentru inovație și schimbare socială - 2018.

În fiecare an Global Ties US acordă mai multe premii pentru recunoașterea contribuției tuturor celor care sprijină construirea unei lumi a păcii și prosperității prin schimburile internaționale, astfel:

Citizen Diplomat Award

 Excellence in IVLP Programming Awards

 IVLP Alumni Award for Social Innovation and Change

 Photo Contest

Volunteer of the Year Award

Pentru a recunoaște un membru ALUMNI care este un promotor al schimbării în comunitatea din care face parte, Global Ties U.S., în parteneriat cu distinși membri ALUMNI au înființat premiul pentru inovare socială și schimbare. In fiecare an Global Ties U:S recunoaște și premiază un membru IVLP pentru contribuția adusă în realizarea unor schimbări inovative în domeniul social. Premianții sunt membrii ALUMNI care au implementat strategii însușite pe perioada participării la programele IVLP. Nominalizații trebuie să demonstreze contribuția lor semnificativă pe care au realizat-o la nivel local sau național în unul din următoarele domenii:

Promovarea prosperității economice și a antreprenoriatului

Drepturile omului

Lupta împotriva extremismului

Combaterea schimbărilor climatice

Programul ”International Visitor Leadership” ajută la întărirea angajamentului SUA cu țările din întreaga lume și cultivă relațiile de durată prin conectarea liderilor străini cu omologii lor americani. Totodată, pin acest Program se dorește crearea unei lumi mai sigure, iar evenimentele recente din jurul lumii nu fac decât să sublinieze necesitatea acestui program.

Nu există o cerere de înscriere pentru IVLP. Participanții sunt numiți și selectați anual de către personalul Ambasadelor SUA din întreaga lume.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top