Mesagerul păcii în ie românească

Mesagerul păcii în ie românească

În perioada 17-19 septembrie 2017, se desfășoară cea de-a treia ediție anuală a Summit-ului Alianței Mondiale pentru Pace (WARP), Seul, Coreea de Sud. Acest summit, care are loc anual din 2014, reunește lideri politici și religioși, șefi de grupuri de femei și de tineri, societatea civilă și presă din întreaga lume și oferă o platformă pentru discuții și cooperare pentru pace.

La acest eveniment de importanță mondială a fost invitată pentru a doua oară și albaiulianca Georgia Rafaela Vușdea, în calitatea de președintă a organizației de tineret a Asociațiai Pakiv România și Past president&vicepresident Rotaract Alba, membru Rotaract Triumph Bucuresti. În 18 septembrie, tânăra din Alba Iulia a defilat în costum național românesc alături de membri IPYG (Grupul Internațional de Tineret pentru Pace) îmbracati în haine tradiționale, deschizând astfel ceremonia de celebrare WARP 2014.

"Sunt foarte mândră că am avut onoarea să port costumul național românesc la Celebrarea WARP alături de tineri IPYG din toate colțurile lumii, mândră că reprezint România ca Mesager al Păcii", a declarat Georgia în exclusivitate pentru Albaiulianul.

Summit-ului Alianței Mondiale pentru Pace (WARP) are loc anual din 2014, reunește lideri politici și religioși, șefi de grupuri de femei și de tineri, societatea civilă și presă din întreaga lume și oferă o platformă pentru discuții și cooperare pentru pace.

Evenimentul organizat de către Heavenly Culture Word Peace Restoration of Light (HWPL), împreună cu Grupul Internațional al Femeilor pentru Pace (IWPG) și Grupul Internațional de Tineret pentru Pace (IPYG), este ce-a de-a treia celbrare a Summitului Alianței Mondiale pentru Pace (WARP) desfășurat în septembrie 2014.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top