Conferința de presă pentru cea de-a treia ediție anuală a summitului WARP din 18 septembrie, Seul 2017

Conferința de presă pentru cea de-a treia ediție anuală a summitului WARP din 18 septembrie, Seul 2017

“Declarația de pace și încetarea războiului, este deja aici. Toți oamenii care trăiesc pe acest glob, indiferent cine sunt, trebuie să lucreze împreună cu aceeași inimă în scopul încetării războiului și pentru pacea lumii.”
 Președintele HWPL Man Hee Lee a dat această declarație motivantă la Conferința de presă în cadrul celei de-a 3-celebrare anuală a Summit-ului WARP din 18 septembrie, care a avut loc la Grand Intercontinental Hotel din Seul.
Președintele Lee a explicat, de asemenea, că "Statul Nord Coreean a efectuat deja 6 teste nucleare, dar în tot acest timp HWPL și-a continuat activitățile de pace, transcendând naționalitățile, etniile și religiile, atât la nivel național, cât și în diverse locuri ale lumii. Trebuie să cooperăm împreună pentru a participa la aceste inițiative de pace pentru a atinge pacea finală ".
Aproximativ 117 jurnaliști și 105 agenții de presă din 45 de țări, inclusiv cele din Orientul Mijlociu, Europa, Africa au participat la sesiunea de întrebări și răspunsuri. Tematica principală a întrebărilor a fost legată de dreptul internațional, educația pentru pace, activitățile de pace ale femeilor, răspândirea unei culturi a inițiativelor de pace, pacea și conflictul în peninsula coreeană  și pacea religioasă.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top