MAVARO, brandul care a uimit Bucurestiul

MAVARO, brandul care a uimit Bucurestiul

Bucharest Fashion Week 2017 a revenit, în perioada 21-23 aprilie, cu o ediție plină de surprize ale designerilor români și internaționali. Designeri, modele, personalități și profesioniști din lumea modei au prezentat noile colecții.

Evenimentul remarcabil al acestui festival plin de rafinament a fost prezența brandului MAVARO ce duce mai departe tradiția marochinăriei din Sebeș. Prin  design și eleganță, alaturi de brandurile de talie internațională, brandul original din Sebeș Alba s-a remarcat prin linii de design  ce desăvârșesc exigențele unei femei moderne, interesante, care dorește să se facă remarcată și iubită atât la servici cât și în timpul liber. Liniile de design de tineret au atras prin impunerea culoriilor de esență tinerească pregătind tinerele pentru o viață de night style ready for party.

Mavaro Industries este o companie româno-italiană care lucrează în domeniul marochinăriei, o afacere de familie cu un istoric impresionant. Mavaro este continuarea poveștii Capris, una dintre cele mai importante fabrici din România, unul dintre brandurile de renume a județului Alba cu o istorie de peste150 de ani. În inima acestei istorii vechi s-a născut brandul Mavaro cu meșteri iscusiți specializați în domeniul marochinăriei.

Bucharest Fashion Week (BFW) 2017  pentru MAVARO înseamnă o treaptă foarte înaltă pe care a urcat. A fost un eveniment cu un real succes și asta mă bucură enorm de mult pentru că s-a depus foarte multă muncă și efort pentru a pregăti aceasta minunată colecție. Mulțumesc în primul rând celei care a avut încredere în brandul MAVARO și ne-a invitat cu mare drag fără să stea pe gânduri și anume VALERIA SABO - Premium image consultant, organizatorilor BFW si nu in ultimul rand grupului MAVARO care este familia mea”, a declarat doamna Georgeta Furdui, manager Mavaro Industries.
BUCHAREST FASHION WEEK este considerat cel mai important eveniment de moda si face parte din circuitul international al show-urilor de gen fiind promovat la nivel global alaturi de Milan Fashion Week, Paris Fashion Week, London Fashion Week, New York Fashion Week.

Cel mai reputat festival de modă din România a reunit designeri consacrați dar și tinere talente care au reușit într-un timp foarte scurt să pătrundă pe piața fashion de la noi, în cadrul evenimentului grandios ce a avut loc la Ambasad’Or Events, dintre acești îi amintim pe Laura Olteanu, Nausica Mode, Mineli Boutique, Andreea Dogaru, Anne’s Bridal Weeding Dress, By Cristina Oae, Atelierele Ilbah, Brinelli, Bord’s by Flower Ferre, Privato, Eugen Olteanu, Wanda’s Dream, Mayra Fashion Store, L’Atelier Ioana Calin, Adam&Eva Swimwear, Zevo Bags, Cristiana Maria Purdescu, Felba, Mavaro Bags, Hardcore Fashion, Sorana Darclee by Eos, Alberto Suits and Tailoring, THAÏS & STRÖE.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top