Ample cercetari la Ocna Mures dupa gasirea fragmentului de craniu uman

Ample cercetari la Ocna Mures dupa gasirea fragmentului de craniu uman

Poliţiştii din Alba, sprijiniţi de jandarmi şi cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, continuă căutările în zona fostului depozit de deşeuri menajere de la Ocna Mureş, locaţie în care a fost găsit un fragment de craniu ce pare a fi uman.

În dimineaţa zilei de 21 iulie, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată de către o persoană care lucrează pentru ecologizarea fostului depozit de deşeuri menajere din Ocna Mureş, cu privire la faptul că a găsit un fragment de craniu.

Imediat, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost demarate activităţile de cercetare, desfășurate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. Fragmentul de craniu a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală şi se aşteaptă rezultatele analizelor ADN.

Totodată au fost organizate activităţi de căutare, în vederea identificării altor fragmente de cadavru uman. Acestea se desfășoară pe o suprafaţă de aproximativ 3 kilometri pătraţi, la ele participând peste 50 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba. La căutări este folosit şi un câine, special antrenat pentru găsirea de cadavre.

În paralel, poliţiştii cercetează lista persoanelor dispărute din zonă pentru a stabili dacă nu cumva fragmentul de craniu ar putea fi resturile umane ale unei persoane dispărute din zona Ocna Mureş.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top